Ayşe Mine, Sıla'yı Bombaladı! - Son Dakika
Magazin

Ayşe Mine, Sıla'yı Bombaladı!

Ayşe Mine, Sıla\'yı Bombaladı!

Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, 'Dünden Bugüne Nağmeler' isimli televizyon programında Ayşe Mine'yi konuk etti.

26.02.2018 11:53  Güncelleme: 11:55

Tarkan'ın çalıntı olduğu iddia edilen şarkısıyla yeniden gündeme gelen ve geçtiğimiz hafta Seda Sayan'ın programına canlı telefon bağlantısı yapan Ayşe Mine, Onur Akay'ın yazdığı ve basında yer alan 'Tarkan benden özür dilemeli' açıklaması için, "Biz şakalaşıyorduk. Onur Akay hemen yazmış, bu konuda Onur'a kırıldım" ifadelerini kullanmıştı.

PARTNERİ BARIŞTIRDI!

Onur Akay'ın 'Dünden Bugüne Nağmeler' isimli televizyon programındaki partneri Nursel Eroğlu ise, iki yakın dostun arasına girerek Ayşe Mine ve Onur Akay'ı barıştırdı. Mine, Akay'ın programına konuk gelerek aradaki kırgınlığı kaldırdı.

"MUZAFFER KUŞHAN'I BEN YARATTIM"

Neredeyse tüm ünlüleri zayıflatan Muzaffer Kuşhan için, "Yıllar önce ben paramla gidiyordum, o meşhur oluyordu. Muzaffer Kuşhan'ı ben yarattım ama kıymetimi bilemedi." dedi. Aynı zamanda programda ünlü şarkıcı Sıla'ya tepki gösteren Ayşe Mine, Sıla'nın okuduğu 'Sende Başını Alıp Gitme Ne Olur' isimli Cem Karaca ve Nil Burak şarkısı için, "Maalesef bu şarkı olmamış, Sıla bu şarkıyı okuyamamış. Bir kere Türkçe'de 'Nolur' diye bir şey yok, 'Ne olur' demesi lâzım." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Ayşe Mine, Sıla'yı Bombaladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement