Ayşe Tolga Natürel Dermokozmetik'i Anlattı - Son Dakika
Güncel

Ayşe Tolga Natürel Dermokozmetik'i Anlattı

Ayşe Tolga, Türkiye'yi natürel dermokozmetik ile tanıştıran Cortex Pharma'nın basın lansmanında konuklarıyla bir araya geldi.

16.02.2018 15:59

15 Şubat'ta Nişantaşı'nın gözde mekânlarından Room and Rumours'ta Ayşe Tolga'nın ev sahipliğinde yapılan buluşmaya Oben Budak, Didem Uzel Sarı, Alexander Koko ve Ümit Temurçin gibi ünlü isimler katıldı. Cortex Pharma bünyesindeki dermokozmetik ürünlerin marka elçisi olan Ayşe Tolga, konuklarına natürel dermokozmetik ve Rilastil, Sensilis, Sensilis Make Up, BioClin, Comodynes ve Cumlaude lab markaları hakkında bilgi verdi. Etkinlikte bulunan makyöz ve kozmotologlar tarafından konuklara cilt analizi ve makyaj uygulamaları yapıldı.

NATÜREL DERMOKOZMETİK ARTIK TÜRKİYE'DE!

Doğayı ve doğal yaşamı destekleyen çalışmalarıyla dikkat çeken Ayşe Tolga, doğallığı kendine ilke edinen Cortex Pharma'nın marka elçisi olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti ve sözlerine şu şekilde devam etti: "Dünyanın birçok ülkesinde dermokozmetik denilince ilk akla gelen doğal içerikli ürünler. Cortex Pharma ile artık Türkiye de natürel dermokozmetik ile tanışıyor. Ben doğal yaşamı destekleyen, bu alanda kendi çabalarıyla insanların hayatlarına değer katmak için emek veren biriyim. ''Yemediğiniz şeyi yüzünüze de sürmeyin'' felsefesiyle yaşıyorum. Cortex Pharma'nın Türkiye pazarına sunduğu tüm markalar bu felsefeyle uyuşuyor. Sadece formülündeki doğallık değil, ürün kullanımından sonra atığına, ambalajının doğaya geri dönüşümüne kadar doğallığı kendine ilke edinmiş bir markanın artık Türkiye'de olması mutluluk verici" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ayşe Tolga Natürel Dermokozmetik'i Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement