Azerbaycan, Ermenistan askerlerinin havaya uçurulduğu anı paylaştı - Son Dakika
Güncel

Azerbaycan, Ermenistan askerlerinin havaya uçurulduğu anı paylaştı

Cephe hattında çatışmalar devam ederken Azerbaycan Savunma Bakanlığı'nın resmi sitesinde yayınlanan bir videoda, Ermenistan askerlerinin vurulma anının havadan çekilmiş görüntüleri paylaşıldı.

30.09.2020 14:21  Güncelleme: 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ermenistan ordusu, Azerbaycan ordusu karşısında ağır kayıplar verirken yayınlanan son video bunu bir kez daha gözler önüne serdi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı'nın resmi sitesinde yayınlanan videoda Ermenistan askerlerinin vurulma anının havadan çekilmiş görüntüleri paylaşıldı.

"NOKTA ATIŞI İLE VURULDU"

Azerbaycan Savunma Bakanlığının açıklamasında, "Ermenistan 1. Ordu Komutanlığına bağlı 10. Muhrip Tümeni 7. Muhrip Alayının 2. taburuna vurulan ağır darbenin ardından onlara yardıma giden Ermeni güçler, Azerbaycan ordusunun nokta atışı ile vuruldu" ifadesi kullanıldı.

2 SAVAŞ UÇAĞI DAĞA ÇARPARAK DÜŞMÜŞTÜ

Azerbaycan, bugün Ermenistan'a ait iki adet SU-25 savaş uçağının düştüğünü ve yok olduğunu duyurdu. Azerbaycan lideri İlham Aliyev'in danışmanı Hikmet Hacıyev, "Ermenistan jetleri dağlık alana düştü, patlama gerçekleşti ve yok oldu. Düşen uçaklar Ermenistan komuta kademesi tarafından kendi halkından gizlendi" ifadelerini kullandı.

İKİ BİN ASKER VE MÜHİMMAT ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Azerbaycan Savunma Bakanlığı sabah saatlerinde bir açıklama yayınlamış, gece boyunca şiddetli çatışmaların devam ettiğini aktarmıştı. Açıklamada yer alan ifadeler şu şekildeydi: "27-30 Eylül tarihlerinde 2 bin 300 Ermenistan askeri öldü. Yaklaşık 130 tank ve zırhlı aracın 200'den fazla top ve füze sistemi, yaklaşık 25 hava savunma sistemi, 6 komuta yönetim ve komuta gözlem mıntıkası, 5 mühimmat deposu, yaklaşık 50 tanksavar silahı ve 55 otomobil imha edildi"

Azerbaycan, Ermenistan askerlerinin havaya uçurulduğu anı paylaştı

Son Dakika Güncel Azerbaycan, Ermenistan askerlerinin havaya uçurulduğu anı paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (53)

  • osman: ermenilerde yunanda artık Türkün sabrını çok zorluyor sonları vahim olacak 39 2 Yanıtla
  • veli : VURUN İYİ VURUN NEFES ALDIRMAYIN KAÇACAK DELİK ARASIN ERMENİSTAN HAYDİ YOLUN AÇIK OLSUN AZARBAYCAN AYAĞINA TAŞ DEĞMESİN RABBİM SİZİNLE VURUN 37 0 Yanıtla
  • xs: selçuk bayraktara helal olsun adamın yaptığı iha sihaya ne s-300 işliyor nede su-24 Türkiyemiz dahada güçlenecek inşllah ermenistan kaçacakk 31 4 Yanıtla
  • resad memmedov: davamli olsun insAllah 33 2 Yanıtla
  • BU HAYDUT SÜRÜLERİNDE UÇAK NE ARIYOR ULAN!?: EY KAFİRLERİN KAFİRİ RUSYA SANA DA SIRA GELECEK! CEHENNEM SİZE ÖZEL HAZIRLANDI! YAKINDA ANLAYACAKLAR.. 29 2 Yanıtla
    toni: o kadar da değil rusyayla baş edecek güçte değiliz dolduruşa gelmeyin 0 0
  • Ahsen : Bomba düştükten sonra araçtan siyah bir gölğe kaçıyor..Azrail herhalde.. 23 7 Yanıtla
  • hakan: dikkat ederseniz tüm üstünlük görüntüleri hep insansız hava araçları ile. 28 0 Yanıtla
  • snraa: Bayraktar Siha onları Azrail ile buluşturmuş. 27 1 Yanıtla
  • URFALI : HEPİMİZ ERMİNİYİZ DİYENLER KAPAKOLSUN 26 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement