Babasını "geri zekalı" tartışması yüzünden öldüren çocuk, adliyede hüngür hüngür ağladı: Babama haber verin, o beni kurtarır - Son Dakika
Güncel

Babasını "geri zekalı" tartışması yüzünden öldüren çocuk, adliyede hüngür hüngür ağladı: Babama haber verin, o beni kurtarır

Zonguldak'ta kardeşine "geri zekalı" dediği için çıkan tartışmada babasını kalbinden bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki C.C.D., ifadesinin ardından mahkemeye sevk edildi. Adliye koridorunda göz yaşlarını tutamayan C.C.D., "Babama haber verin. Beni kurtarmaya gelsin. O beni buradan kurtarır" diyerek hüngür hüngür ağladı.

29.03.2023 18:41  Güncelleme: 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gülüç Beldesi Bekyeri Mahallesi üzerinde bir apartmanda dün akşam iftar saatinde 17 yaşındaki C.C.D., evinin önüne geldiğinde 15 yaşındaki kardeşi Muhammet D.'den kapıyı açmasını istedi.

"SEN KİME GERİZEKALI DİYORSUN?"

C.C.D. kardeşine "Açsana kapıyı gerizekalı" demesi üzerine babası Ahmet Demirci (43) araya girerek C.C.D.'ye "Sen kime gerizekalı diyorsun" diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. C.C.D. eline aldığı bıçağı babası Ahmet Demirci'nin önce kalbine sonra da kasığına sapladı.

Babasını öldürdü; adliyede, 'Babama haber verin, beni kurtarır' diye ağladı (2)

"BABAMA HABER VERİN, O BENİ KURTARIR"

Ağır yaralanan baba Ahmet Demirci, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. C.C.D. ise olay sonrası cinayet silahı olarak kullandığı bıçakla yakalanarak gözaltına alındı. Asayiş Büro Amirliği'ndeki işlemleri tamamlanan Cemal Can D. adliyeye gönderildi. Savcılıktaki ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen Cemal Can D., adliye koridorunda "Babama haber verin. Beni kurtarmaya gelsin. O beni buradan kurtarır" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

TUTUKLANDI

Sık sık gözyaşı döken Cemal Can D. mahkemede, kardeşi M.D. ile tartışırken babasının araya girerek kendisine vurduğunu ve 'gerizekalı' diye bağırdığını, sinirlendiğini ve olayın devamını hatırlamadığını söyledi. Cemal Can D. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun Cezaevi'ne gönderildi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde oğlu Cemal Can D. tarafından bıçaklanarak öldürülen Ahmet D.'nin cenazesi hastaneden alınarak Safa Camii'ne getirildi. Yakınları gözyaşı dökerken ayakta durmakta güçlük çeken eşi Kadriye D. "Birtanem yağmurlar da sana ağlıyor ben de sana çok ağladım" diyerek eşinin tabutuna sarıldı. İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Ahmet D., Ereğli Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Babasını "geri zekalı" tartışması yüzünden öldüren çocuk, adliyede hüngür hüngür ağladı: Babama haber verin, o beni kurtarır
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Babasını 'geri zekalı' tartışması yüzünden öldüren çocuk, adliyede hüngür hüngür ağladı: Babama haber verin, o beni kurtarır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Canan Tok: Bir anlik öfkeyle... ah be cocugum, kendine de yazik ettin, babana da.. :( 97 0 Yanıtla
    TURGAY KAYA: Bir anlık öfke mi,neyin kafası bu birdaha yapma ağzına biver sürerim diyeydin:) 1 0
  • Anazarbus : Harbi geri zekalıymışsın 18 3 Yanıtla
  • serdar: ulan büyüt et sonra babanı öldür ve kurtar de allah belasını versin, 17 2 Yanıtla
  • ramazan şahin: yazık ikisinede 1 0 Yanıtla

Advertisement