Babel'in Hocasından Transfer Açıklaması Geldi - Son Dakika
Spor

Babel'in Hocasından Transfer Açıklaması Geldi

Devre arasında Beşiktaş'tan Fulham'a transfer olan ve adı özellikle Galatasaray ile anılan Babel'in hocası Scott Parker'dan açıklama geldi. Parker, "Babel transfer olmak istiyorsa engel olmayacağız." dedi.

28.04.2019 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devre arasında Beşiktaş'tan ayrılarak Fulham'ın yolunu tutan ve sezon sonunda boşa çıkacak olan Ryan Babel'in adı, uzun bir süredir Galatasaray'ın gündemini meşgul ediyordu. Sarı Kırmızılılar'ın gelecek yaz kadrosuna katmak istediği 31 yaşındaki sol kanat oyuncusuyla ilgili hocası Scott Parker'dan gündem yaratan bir transfer açıklaması geldi.

Daha önce Türkiye de dahil olmak üzere Avrupa'nın değişik liglerinden teklifler aldığı öğrenilen yıldız isim hakkında konuşan Parker, oyuncusunun geleceğiyle ilgili şunları söyledi:

"GİTMEK İSTERSE ENGEL OLMAYACAĞIZ"

"Babel, bizim için fantastik bir oyuncu ve yeni durağının neresi olacağı gelecek tekliflere bağlı. Şahsen Babel'in ayrılmak istemesini anlayışla karşılıyorum. Eğer gitmek isterse kendisine engel olmayacağız. Ancak biz kendisini çok beğeniyoruz. Eğer onun kalibresinde birini alma şansımız varsa ilk tercihiniz yine kendisi olacaktır.

Babel\'in Hocasından Transfer Açıklaması Geldi

Son Dakika Spor Babel'in Hocasından Transfer Açıklaması Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Come to Galatasaray: Engel olmayız diyor , istesende olamazsın adam küme düşerse sözleşmeye tek taraflı feshetme maddesi koymuş . Galatasarayımıza hayırlı olsun 10 2 Yanıtla

Advertisement