Babylon Soundgarden'dan Yaza Yakışan Veda - Son Dakika
Güncel

Babylon Soundgarden'dan Yaza Yakışan Veda

Yaz boyunca Aya Yorgi koyunun en sevilen plajında misafirlerini daima iyi müzik anlayışıyla ağırlayan Babylon Çeşme, sezonu Doritos'un ana sponsorluğunda Babylon Soundgarden'la kapadı.

01.09.2015 10:10

Gün boyu plajın ve eğlenceli aktivitelerin tadını çıkaran müzikseverler geceye Riff Cohen, Ceza ve Kabus Kerim şarkılarıyla sezona yakışır bir veda yaşadılar.

Müziği doğayla buluşturan Babylon Soundgarden, katılımcılarına bu yıl da Babylon Çeşme'nin renkli ve eğlenceli atmosferinde ünlü isimlerin unutulmaz konserler, dj performansları, voleybol turnuvası, plaj aktiviteleriyle dolu dolu bir gün sundu. Festivalde Radyo Babylon DJ'lerinin yanı sıra 3 farklı sahnede alternatif isimler sahne alırken, müzikseverler Doritos Sahnesi'nde Sattas ve Ceza'nın şarkılarına, Riff Cohen'in danslarına hep birlikte eşlik ederek unutulmaz bir gece yaşadılar.

Babylon'un vazgeçilmezi Oldies But Goldies partisinde zaman tünelinde yolculuğa çıkan katılımcılar, After Party'de ise setleri ve Türk filmlerinin müziklerine yaptığı düzenlemeler ile kendinden söz ettiren Kabus Kerim'in eğlenceli performansı ile sabahın ilk ışıllarına kadar eğlenceye devam ettiler.

Sadece müziğin değil, tasarım ve eğlenceli aktivitelerin de tüm gün devam ettiği festival alanına kurulan moda, tasarım, müzik ve lifestyle alanı "Rendezvous", katılımcıları birbirinden yaratıcı tasarımlarla buluşturdu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Babylon Soundgarden'dan Yaza Yakışan Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement