Bacakları ters kediyi görenler görenler gözlerine inanamıyor! Tecavüze uğrayınca ön ayakları havada kaldı - Son Dakika
Dünya

Bacakları ters kediyi görenler görenler gözlerine inanamıyor! Tecavüze uğrayınca ön ayakları havada kaldı

Çin'de kaydedilen görüntüler, sosyal medyada infiale neden oldu. Cinsel istismara uğradığı belirtilen kedi, ön patilerinin gerilmesinin ardından bir daha eskiye dönemedi. Hayvanseverlerin devreye girmesiyle operasyona alınacak kedinin iyileşmesi için yardım kampanyası başlatıldı.

16.09.2021 19:02  Güncelleme: 21:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çin'in Shandong eyaletine bağlı Tengzhou şehrinde vatandaşlar tarafından ilginç bir görüntü kaydedildi. Bir otopark alanında çekilen görüntülerde ön ayakları geriye doğru gitmiş bir kedi görüldü. İlk görüşte kedinin bu hareketinin doğuştan olduğunun düşünen sosyal medya kullanıcıları, korkunç gerçeği öğrendikten sonra büyük bir şaşkınlık yaşadı.

CİNSEL İSTİSMARA UĞRADI

Görüntülerin yayılmasının ardından devreye giren hayvanseverler, yaralı kediyi veterinere götürdü. Veteriner yaptığı ilk muayene sonucu kedinin vücudunda iltihap olduğunu belirleyerek tedaviye başladı. Ancak muayene sonucunda korkunç bir gerçek de ortaya çıktı. Kedinin, uğradığı cinsel istismar sonucu bu hale geldiği belirtilirken, vücudunda da sigara izlerine rastlanıldı.

Sosyal medya kullanıcıları, kedinin tedavi edilip yeniden eski yaşamına dönmesi için kampanya başlattı.

Bacakları ters kediyi görenler görenler gözlerine inanamıyor! Tecavüze uğrayınca ön ayakları havada kaldı
Bacakları ters kediyi görenler görenler gözlerine inanamıyor! Tecavüze uğrayınca ön ayakları havada kaldı
Bacakları ters kediyi görenler görenler gözlerine inanamıyor! Tecavüze uğrayınca ön ayakları havada kaldı

Son Dakika Dünya Bacakları ters kediyi görenler görenler gözlerine inanamıyor! Tecavüze uğrayınca ön ayakları havada kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ARZU MUTLU: ne yaşadın be kuzum allah belanızı versin kedicik ne hale gelmiş nasıl bir vijdan bu 51 2 Yanıtla
  • Seyit altundal: Allah'ım artık dayana mıyorum sen ya ıslah et ya helak 29 1 Yanıtla
  • Recep Durmaz: Dünyanın çivisi çıktı yazıklar olsunki sana bu kediyi bu hale soktun 16 2 Yanıtla
  • Okan Cay: Allah sana bunu yapan insanın elini kolunu felç etsin. NASIL bukadar vijdan, merhamet yoksunusunuz. 7 1 Yanıtla
  • Nergiz Demirci: İnsanlık bu hale geldiyse batsın bu dünya 5 0 Yanıtla
  • İstanbul'da Yaban Hayvanlarına Ait 396 Parça Tahnite El Konuldu
    11:18 İstanbul'da Yaban Hayvanlarına Ait 396 Parça Tahnite El Konuldu

    İstanbul'un Sarıyer ve Arnavutköy ilçelerinde yapılan operasyonda, koruma altındaki yaban hayvanlarına ait 396 parça tahnite el konuldu, 1 şüpheli gözaltına alındı. Ele geçirilen tahnitlerin piyasa değeri ise yaklaşık 75 milyon lira olarak belirlendi.

  • Bodrum'da 33 düzensiz göçmen kurtarıldı, 67 göçmen yakalandı
    11:16 Bodrum'da 33 düzensiz göçmen kurtarıldı, 67 göçmen yakalandı

    Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Botu tarafından yapılan operasyonlarda 33 düzensiz göçmen kurtarıldı, 67 göçmen ise yakalandı. Ayrıca, olaylarda 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi de gözaltına alındı.

  • Haiti'de Çetelerin Saldırısı Sonucu 12 Kişi Öldü
    11:15 Haiti'de Çetelerin Saldırısı Sonucu 12 Kişi Öldü

    Haiti'nin başkenti Port-au-Prince'te çetelerin saldırısı sonucu bir sokakta 12 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Çeteler, başkentin lüks banliyölerinde evleri yağmalayarak şiddet olaylarını artırmıştı. Başbakanın istifa kararına rağmen şiddet devam ediyor.

  • ICRC Başkanı: Gazze'deki durum tarif edilemeyecek kadar kötü
    11:08 ICRC Başkanı: Gazze'deki durum tarif edilemeyecek kadar kötü

    Uluslararası Kızılhaç Komitesi (ICRC) Başkanı Mirjana Spoljaric Egger, Gazze'deki durumun tarif edilemeyecek kadar kötü olduğunu belirterek, İsrail'in işgalci devlet olarak Gazze'deki nüfusa hizmet sağlama, bunu yapmaması halinde ise insani yardımların girişine izin verme yükümlülüğü bulunduğunu söyledi. Egger, Gazze'deki insani durumun kötüleştiğini ve özellikle çocukların en çok etkilendiğini ifade etti. ICRC'nin Gazze'de aktif olarak çalıştığını ancak daha fazla insani yardım sağlanması gerektiğini vurgulayan Egger, İsrail'in Gazze'deki Filistin halkına karşı insani hizmet sağlama veya insani yardıma izin verme yükümlülüğü taşıdığını belirtti.

  • Kuzey Gazze'de Kıtlık Alarmı: Nüfusun %100'ü Açlıkla Karşı Karşıya
    11:07 Kuzey Gazze'de Kıtlık Alarmı: Nüfusun %100'ü Açlıkla Karşı Karşıya

    Birleşmiş Milletler'in desteklediği rapor, Gazze'de kıtlığın yaklaştığını ve nüfusun tamamının felaket boyutunda açlıkla karşı karşıya olduğunu belirtti. Gazze'deki 2.2 milyon kişi yeterli gıda bulamazken, kuzeydeki kıtlığın Mart-Mayıs 2024 döneminde başlaması bekleniyor. İsrail, 'açlığı savaş aracı olarak kullanmakla' suçlandı. Rapor, İsrail'in Gazze'yi geniş çapta yok etmesi ve yardımı kısıtlaması nedeniyle kıtlık koşullarının yayılacağını ifade etti.


Advertisement