Bahçelievler'de Motosikletine Bindirdiği Köpekle Tehlikeli Yolculuk Yapan Sürücüye Tepki - Son Dakika
3.Sayfa

Bahçelievler'de Motosikletine Bindirdiği Köpekle Tehlikeli Yolculuk Yapan Sürücüye Tepki

Bahçelievler\'de Motosikletine Bindirdiği Köpekle Tehlikeli Yolculuk Yapan Sürücüye Tepki

Bahçelievler'de motosikletine bindirdiği köpeğiyle birlikte kilometrelerce tehlikeli şekilde yolculuk yapan sürücü hem kendinin hem de trafikteki diğer sürücülerin hayatını tehlikeye attı. O anları kayıt altına alan başka bir sürücü ise Köpek neredeyse atladı atlayacak bu kadar sorumsuz insanlar diyerek duruma tepki gösterdi.

05.05.2023 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahçelievler'de motosikletine bindirdiği köpeğiyle birlikte kilometrelerce tehlikeli şekilde yolculuk yapan sürücü hem kendinin hem de trafikteki diğer sürücülerin hayatını tehlikeye attı. O anları kayıt altına alan başka bir sürücü ise "Köpek neredeyse atladı atlayacak bu kadar sorumsuz insanlar" diyerek duruma tepki gösterdi.

Olay dün saat 17.00 sıralarında Değirmenbaçe Caddesi üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre koruyucu kask dahi takmayan ve hiç bir şekilde önlem almayan motosiklet sürücüsü ön tarafa koyduğu tahta malzemelerin üzerine bindirdiği köpeğini de yanına alarak Yenibosna'dan Halkalı istikametine doğru tehlikeli şekilde yolculuk yaptı.

Bir süre devam eden yolculuk sonrasında motosiklet sürücüsü sıkışan trafik nedeni ile kısa süre sonra gözden kaybolurken o anları kayıt altına alan başka bir sürücü ise "köpeğe bakın güvenli yolculuk, köpek neredeyse atladı atlayacak bu kadar sorumsuz insanlar şuraya bakar mısınız şaka gibiler insanlar" diyerek duruma tepki gösterdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bahçelievler'de Motosikletine Bindirdiği Köpekle Tehlikeli Yolculuk Yapan Sürücüye Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement