Bakan Çelik'ten Urfa'nın Kurtuluşuna Özel Klip - Son Dakika
Genel

Bakan Çelik'ten Urfa'nın Kurtuluşuna Özel Klip

Bakan Çelik'ten Urfa'nın kurtuluşuna özel klip -Bakan Çelik Urfa'nın kurtuluşu için "Yemin" isimli bir klip hazırlattıŞANLIURFA - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 97. yıl dönümü dolayısıyla bir klip hazırlattı.

10.04.2017 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Çelik'ten Urfa'nın kurtuluşuna özel klip

-Bakan Çelik Urfa'nın kurtuluşu için "Yemin" isimli bir klip hazırlattı

ŞANLIURFA - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 97. yıl dönümü dolayısıyla bir klip hazırlattı. Bakan Çelik'in sosyal medya hesabından paylaştığı "Yemin" isimli klipte yaşlı bir adam düşmanlara meydan okurken klibin sonunda ise her meslek grubundan vatandaş, elini Türk Bayrağının üzerine koyarak Bakan Çelik'in okuduğunu tekrarlıyor.

Hazırlanan 2 dakikalık klipte Şanlıurfa'nın kurtuluşunda öncülük yapan 12'lilerin fotoğrafları yer alıyor. Şanlıurfa'nın Kurtuluş Müzesi, Balıklı Göl ve 15 Temmuz Darbe Girişimi sırasında halkın direnişinin gösterildiği klipte yaşlı bir vatandaşın "Memlekete neler oluyor, biz görüyoruz, duyuyoruz. Düşman yine birleşmiş, kapımıza dayandı, bak ha burası Urfa, Peygamberler şehri Şanlıurfa, kim geliyorsa gelsin başım gözüm üstüne, bak iyi dinle ha, bak şu kurşun izlerini, biz o günleri unutmadık, hiç unutmayacağız. Peki Urfa buna ne diyor" ifadeleri bulunuyor.

Klibin sonunda kentin değişik bölgelerinden ve çeşitli meslek gruplarından vatandaşlar, Türk Bayrağına el koyarak Bakan Çelik'in okuduğu andı tekrarlıyorlar.

Bakan Çelik\'ten Urfa\'nın Kurtuluşuna Özel Klip
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Bakan Çelik'ten Urfa'nın Kurtuluşuna Özel Klip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement