Bakan Topçu, Gölbaşı'nda Temel Atma Törene Katıldı - Son Dakika
Politika

Bakan Topçu, Gölbaşı'nda Temel Atma Törene Katıldı

Bakan Topçu, Gölbaşı\'nda Temel Atma Törene Katıldı

Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Hizmet Binası’nın temeli Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

08.10.2015 14:03

Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Hizmet Binası'nın temeli Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen temel atma törenine Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Murat Alparslan, Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, siyasi parti temsilcileri,meclis üyeleri STK'lar, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Temel atma töreni öncesi konuşma yapan Bakan Topçu, Türkiye'de yaşanan terör olaylarında şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı dileyerek sözlerine başladı. Topçu yaptığı konuşmasında, "Ülkemizin zor bir döneminde siyasi istikrarsızlığın oluştuğu bir dönemde adeta dışarıdan içerden desteklenen bir proje neticesinde sandıktan siyasi iktidarsızlık çıktı. Siyasi istikrarsızlığın en çok zararı dar gelirliye olur. Tuzu kurulara hiçbir şey olmaz. Onun için bu seçimler inşallah Türkiye Cumhuriyeti milleti ve devletine siyasi istikrar getirir"dedi.

Topçu yerel yönetimlerin hizmetlerini önemsediğini belirterek, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'yaptığı ve yapacağı hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve temeli atılan Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Hizmet Binası'nın hayırlara vesile olmasını diledi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da yaptığı konuşmasında, Gölbaşı'nın nüfusunun giderek artığını belirterek, belediyenin fiziki anlama yetersiz kaldığını söyledi. Duruay, Gölbaşı Belediyesi'ne ve Gölbaşı'na yakışacak hizmet binasının olması için çaba sarf ettiklerini ve bu hizmetlere de devam edeceklerinin altını çizdi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, temel atma törenine katılan Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu'ya Ankara Kaması hediye etti.

ANKARA EVİ MİMARİSİNE UYGUN OLACAK

Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bundan böyle sera ve üretim hizmetlerini gerçekleştirdiği alanda hizmet vermeye devam edecek. Ankara evi mimarisine uygun olarak yapılacak olan hizmet binasının toplamda 600 metrekarelik kullanım alanı olacak. 2 katlı hizmet binasının birinci katında personel ihtiyaçlarını giderip, dinlenebileceği bir alan planlanırken, ikinci katında ise idari birimlerin olduğu müdürlük katı yer alacak. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Topçu, Gölbaşı'nda Temel Atma Törene Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement