Bakan Varank'tan Kılıçdaroğlu'na erken seçim cevabı: Girdiği her seçimi kaybetmiş biri için çok cesurca sözler - Son Dakika
Politika

Bakan Varank'tan Kılıçdaroğlu'na erken seçim cevabı: Girdiği her seçimi kaybetmiş biri için çok cesurca sözler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'helallik' sözlerine karşın seçim çağrısı yapmasına Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan cevap geldi. Varank, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini alıntılayarak, "Girdiği her seçimi kaybetmiş ve son iki seçimde korkusundan aday bile olamamış biri için çok cesurca sözler" ifadelerine yer verdi.

14.05.2021 18:05  Güncelleme: 20:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Partililerle konuşmasında "Kısıtlamalardan etkilenen esnaflarımızın bir kısmı ile turizm sektörümüze de bu zor dönemde ayakta kalabilmeleri için her türlü desteği vermenin gayreti içindeyiz. Buna rağmen sıkıntıya düşen insanlarımız, esnafımız, çalışanımız olduysa hepsinden helallik istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"ERKEN SEÇİM ÇAĞRISI YAPIYORUM"

Bunun üzerine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Helalleşelim kesinlikle. Türkiye için erken seçim çağrısı yapıyorum. Seçim. Hemen" ifadelerini kullandı.

Bakan Varank'tan Kılıçdaroğlu'na erken seçim cevabı: Girdiği her seçimi kaybetmiş biri için çok cesurca sözler

"YOKSA İLK SEÇİME ADAY MISIN?"

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı, "Seçim. Hemen" ifadelerine, "Girdiği her seçimi kaybetmiş, son iki seçimde korkusundan aday bile olamamış biri için ne kadar cesur konuşuyor değil mi?" sorusunu sordu. Bakan Varank, Kılıçdaroğlu'nun erken seçim sözlerine ilişkin, "Seçimin zamanı belli. Kılıçdaroğlu, yoksa ilk seçimde aday mısın?" sözleriyle yanıt verdi.

Bakan Varank'tan Kılıçdaroğlu'na erken seçim cevabı: Girdiği her seçimi kaybetmiş biri için çok cesurca sözler
Bakan Varank\'tan Kılıçdaroğlu\'na erken seçim cevabı: Girdiği her seçimi kaybetmiş biri için çok cesurca sözler
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Varank'tan Kılıçdaroğlu'na erken seçim cevabı: Girdiği her seçimi kaybetmiş biri için çok cesurca sözler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement