Bakan Yılmaz Gürün'de Çeşitli Açılışlar Gerçekleştirdi - Son Dakika
Güncel

Bakan Yılmaz Gürün'de Çeşitli Açılışlar Gerçekleştirdi

Bakan Yılmaz Gürün\'de Çeşitli Açılışlar Gerçekleştirdi

Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ, çeşitli açılışları gerçekleştirmek amacıyla Gürün İlçesindeydi.

13.08.2013 16:18

Aşılışlara Vali Zübeyir KEMELEK, Malatya Valisi Vasip ŞAHİN, Gürün Kaymakamı Ömer KALAYLI, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Ali TAŞ, İl Emniyet Müdürü Selçuk KIZILAY, Gürün Belediye Başkanı Mehmet AKTAŞ da eşlik etti.

Milli Savunma Bakanı YILMAZ ilk olarak Gürün Belediyesi Atık Su arıtma Tesisi'nin açılışını gerçekleştirdi. Beraberindekilerle birlikte tesisleri gezerek yetkililerden bilgi alan Bakan YILMAZ, atık su arıtma tesislerinin büyük önem taşıdığını vurguladı.

Heyet daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı Hizmet Binası ve Lojmanları'nın açılışını gerçekleştirdi. Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ'ın burada yaptığı konuşmada, "Kolluk güçlerimiz rahat yerde, huzurlu yerde bulunacak ki sahip olduğu huzuru vatandaşa da aksettirsin. Jandarma teşkilatımız, polis teşkilatımız vatandaşın haklarının hukuklarının korunması için var. Hakkının, hukukun ihlal edildiğini düşünen kimsenin ilk başvuracağı yerler polislerimiz ve jandarmamızdır. İkisi de İçişleri Bakanlığımızın bünyesi içerisinde, halkımıza daha iyi hizmet etmek için çalışıyor." dedi.

Bakan YILMAZ, Vali Zübeyir KEMELEK ve beraberindeki heyet daha sonra Gürün Gökpınar Cami'nin açılışını gerçekleştirdi. Açılış töreninin ardından Bakan YILMAZ camiyi gezerek Camii hakkında yetkililerden bilgi aldı. Bakan YILMAZ ve beraberindekiler daha sonra Gürün Gökpınar Gölü'nü gezerek vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bakan Yılmaz Gürün'de Çeşitli Açılışlar Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement