Balıbey'e Ek Kanalizasyon Hattı - Son Dakika
Güncel

Balıbey'e Ek Kanalizasyon Hattı

Balıbey\'e Ek Kanalizasyon Hattı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula İlçesi'ne bağlı Balıbey Mahallesi'nin ihtiyaç bulunan bölümünde ek kanalizasyon hattı döşeme çalışması gerçekleştirdi.

22.11.2017 16:31  Güncelleme: 16:30


Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, altyapı çalışmalarına aralıksız devam ederek altyapı eksikliklerini de tek tek çözüme kavuşturuyor. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula'nın Balıbey Mahallesi'nin ihtiyaç bulunan bölümünde ilave kanalizasyon çalışması başlattı. Daha önce kanalizasyon bağlantısı bulunmayan haneleri içine alan ve kısa sürede tamamlanan çalışma sayesinde iletilen talebe anında çözüm üretilerek, vatandaşın altyapı ihtiyacı giderildi.

"MASKİ, EKSİKLERİMİZE ANINDA MÜDAHALE EDİYOR"

Balıbey Mahalle Muhtarı Fahri Çakal, "Kanalizasyon hattında tıkanıklıklar meydana geliyordu. Mahallede bulunan bazı evlerde kanalizasyon bağlantısı da yoktu. Şimdi onlar da yapılıyor. MASKİ, eksiklerimize anında müdahale ediyor. Çalışmalardan çok memnunuz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a ayrı ayrı teşekkür ederiz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Balıbey'e Ek Kanalizasyon Hattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement