Bandırma Belediye Meclisi Saldırıyı Kınadı - Son Dakika
Yerel

Bandırma Belediye Meclisi Saldırıyı Kınadı

Mecliste grubu bulunan siyasi partiler, uğradığı silahlı saldırıda yaralanan başkan yardımcısı Ozan Onur'a geçmiş olsun dileklerini iletirken yapılan saldırıyı da kınadılar.

07.05.2014 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bandırma Belediyesi Mayıs dönemi meclis toplantısı yapıldı. Mecliste grubu bulunan siyasi partiler, geçen hafta uğradığı silahlı saldırıda yaralanan başkan yardımcısı Ozan Onur'a geçmiş olsun dileklerini iletirken yapılan saldırıyı da kınadılar.

Mecliste konuşan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, "Saldırı sonrasında sol bacağında üç adet diz üstü parçalı kırıkları bulunan Onur'a Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde Prof.Dr.Kemal Durak tarafından başarılı bir operasyon yapılmıştır. Onur, 12 Mayıs'ta taburcu olacak" dedi.

Mirza, "Yapılan bu saldırıyı nefret ve şiddetle kınıyoruz. Herkese yardımcı olmak için tüm gayreti gösteren Ozan Onur'a yapılan bu saldırı çok manidardır. Bu güne kadar yerel yönetim olarak büyük bir gayret ve samimiyetle herkesin yararına işler yapmaya çalıştık. Buradan söylüyorum; bize kimse şiddet ve zorbalıkla iş yaptırmaya kalkamaz. Biz bu işe girdiğimizde birçok zorluklarla karşılaşacağımızı biliyorduk. Bedeli ne olursa olsun doğru işler yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bandırma Belediye Meclisi Saldırıyı Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement