Bandırmaspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Bandırmaspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Maçına Hazırlanıyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bandırmaspor, hafta sonu sahasında yapacağı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçına hazırlanıyor.

05.02.2015 16:31  Güncelleme: 16:38

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bandırmaspor, hafta sonu sahasında yapacağı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Mustafa Çapanoğlu gözetiminde Orta Ölçekli Sanayi Sitesindeki tesislerde antrenmana çıkan oyuncular, istasyon ve pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.

Bandırmaspor Asbaşkanı Talip Yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarında oynayacakları müsabakanın kendileri açısından ligin en zor maçlarından biri olacağını söyledi. Lider oldukları için rehavete kapılmamaları gerektiği hususuna değinen Yıldız, sözlerine şöyle devam etti:

"Takım ve oyuncular olarak saha ve seyirci avantajımızı kullanarak bu maçtan galip ayrılacağız. Taraftarlarımızın desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Centilmenlik kuralları içerisinde takımlarını desteklemelerini bekliyoruz. Bundan sonra alacağımız cezalar saha kapatmaya yönelik olacağından taraftarlarımızdan bu konuya dikkat etmeleri yönetim kurulu olarak öncelikli beklentilerimiz arasındadır." - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bandırmaspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement