Barcelona Başkanı ile Griezmann'ın Ailesi Yemekte Buluştu - Son Dakika
Spor

Barcelona Başkanı ile Griezmann'ın Ailesi Yemekte Buluştu

Barcelona Başkanı ile Griezmann\'ın Ailesi Yemekte Buluştu

Fransız golcünün Katalan ekibine transferine ilişkin iddialara bir yenisi eklendi.

17.12.2017 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsmi son dönemde yoğun biçimde Barcelona ile anılan 'ın Katalan ekibine transfer sürecine ilişkin önemli bir iddia ortaya atıldı.

Barcelona Kulübü'ne yakınlığıyla bilinen Mundo Deportivo gazetesi, bugün ilk sayfadan duyurduğu haberinde Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu ile Griezmann'ın ailesinin öğle yemeğinde bir araya geldiğini okuyucularıyla paylaştı. Yemekte iki taraf arasında golcü futbolcunun transferine ilişkin detayların masaya yatırıldığı aktarıldı.

Kulübü 'e getirilen transfer yasağı sebebiyle takımdan ayrılma planlarını erteleyen 26 yaşındaki futbolcunun yeni sözleşmesinde öngörülen 200 milyon euroluk serbest kalma bedelinin sezon sonu itibariyle 100 milyon euroya düşeceğini hatırlatan gazete, Barcelona'nın bu bedeli ödemeye hazır olduğunu belirtirken, bununla birlikte Katalan yetkililerin Atletico Madrid yönetimiyle usule uygun bir transfer görüşmesi de gerçekleştireceğini vurguladı. Haberde ayrıca iki kulüp arasında 'ın 2015 yılında Atletico Madrid'den Barcelona'ya transferiyle başlayan yakın ilişkilerin sürdüğü ifade edildi.

Atletico Madrid Teknik Direkötür , geçtiğimiz gün L'Equipe gazetesine yaptığı açıklamada Griezmann'ın takımdan ayrılması halinde bu karara saygı duyacağını ve öğrencisinin farklı bir kulüpte şansını deneme hakkı olduğunu söylemişti.

Bu sezon Atletico Madrid formasıyla 19 resmi maça çıkan Antoine Griezmann, takımına 7 gol ve 5 asistlik katkı sağladı.

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Barcelona Başkanı ile Griezmann'ın Ailesi Yemekte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement