Barcelona Kalesinde Alman Duvarı - Son Dakika
Spor

Barcelona Kalesinde Alman Duvarı

Barcelona Kalesinde Alman Duvarı

La Liga ve Şampiyonlar Ligi'nde yoluna emin adımlarla devam eden Katalan ekibinin bu başarısındaki en büyük pay sahiplerinden biri, kalesini gole kapatan Marc-André ter Stegen.

13.09.2017 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Barcelona kalesinde Alman duvarı La Liga ve Şampiyonlar Ligi'nde yoluna emin adımlarla devam eden Katalan ekibinin bu başarısındaki en büyük pay sahiplerinden biri, kalesini gole kapatan Marc-André ter Stegen. Barcelona'nın kalecisi Marc-André ter Stegen sezona muhteşem bir başlangıç yaptı. Üst üste dört maçta kalesini gole kapatan Alman file bekçisi performansıyla göz kamaştırıyor.

La Liga'da kayıpsız ilerleyen Katalan ekibi, Real Betis, Alaves ve Espanyol ile oynadığı maçlardan 9 puan toplarken kalesinde gol görmedi.

Geçtiğimiz gün Şampiyonlar Ligi'nde de Juventus'u Camp Nou'da 3-0 mağlup eden Barcelona'da, Lionel Messi'nin skorer oyunu kadar ter Stegen'in özellikle ilk yarıdaki kritik kurtarışları da dikkat çekti. 25 yaşındaki kaleci İtalyan ekibinin golcülerine geçit vermezken, maçın ilerleyen bölümlerinde sahneye çıkan Messi attığı gollerle Barcelona'yı galibiyete taşıdı.

2014 yılında Borussia Mönchengladbach'tan transfer edilen ter Stegen kalesinde sergilediği başarılı performansla, Claudio Bravo'nun Barcelona'daki 7 maçlık (630 dakika) gol yememe rekoruna da adım adım yaklaşıyor.

Aynı başlıkta

İspanya Ligi

Sonuçlar

Puan durumu

FC BarcelonaEkipMarc-André ter StegenSporcu
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Barcelona Kalesinde Alman Duvarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement