Barış: Canımızdan Can Aldılar - Son Dakika
Güncel

Barış: Canımızdan Can Aldılar

Barış: Canımızdan Can Aldılar

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Abbas Barış, "Özgecan'ı öldürenler canımızdan can aldı" dedi.

18.02.2015 19:26

Mersin'in Tarsus ilçesinde vahşice işlenen cinayete kurban giden Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan cinayetine, tepkiler tüm dünya ve yurt genelinde olduğu gibi, Diyarbakır ilimizde de artarak devam ediyor.

Yaşananları 'sözün bittiği yer' diye tanımlayan Ak parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Abbas Barış sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

"Üzüntülerimi, tepkilerimi, duygularımı ifade edecek kelime bulamıyorum. Bu trajediye sebep olanlar, yardım ve yataklık edenler öylesine ağır bir ceza almalı ki, bu vahşet bir daha yaşanmasın. İnsan kılıklı canavarların işlediği bu vahşi ve sadist cinayeti en ağır şekilde kınıyor ve lanetliyorum. Hayatını kaybeden Özgecan kardeşimize yüce Rabbim'den rahmet, gözü yaşlı anne ve babasına da başsağlığı dileklerimi iletiyorum.Özgecan Aslan'ın vahşice katledilmesi sonrasında, kadın cinayetlerine karşı gösterilen ortak tepkinin gür bir sesle çıkması ve ortak bilinç oluşması, ilerisi açısından umut verici olmuştur. Diyarbakır ilimizde de kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla bu vahşete en sert şekilde tepki gösterilerek, bölgemiz insanının böylesi hassas konularda ne denli duyarlı olduğu görüldü. Failler yakalanarak adalete teslim edildi. Elbette ki ne ceza verilirse verilsin, Özgecan kardeşimizi geri getirmeyecek. Ama en azından yaptıklarının yanlarına kâr kalmaması açısından en ağır şekilde cezalandırılmaları, hepimizin ortak talebidir"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Barış: Canımızdan Can Aldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement