Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu'ndan Kocadon'a Sürpriz Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu'ndan Kocadon'a Sürpriz Ziyaret

Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu\'ndan Kocadon\'a Sürpriz Ziyaret

Metin Feyzioğlu, Bodrum Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon'a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

11.02.2014 15:04

Feyzioğlu: "Mehmet Kocadon döneminde, Bodrum adeta baştan yaratıldı"

-Kocadon: "Bodrum'un imkansızlıklarını başarmış bir belediye başkanı adayı var"

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Bodrum Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon'a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Feyzioğlu, ziyareti sırasında Başkan Kocadon'a övgüler yağdırdı. "Adeta, başkanın döneminde, Bodrum baştan yaratıldı." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı Merkez Seçim Ofisi olarak kullanılan tarihi Yağhane'ye gelen Feyzioğlu'nu, Başkan Kocadon, beraberindeki heyet ile birlikte karşıladı. Ziyarete CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP İlçe Yöneticileri ve Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ve Bodrum Kayserililer Derneği Başkan Mustafa Gündoğ da katılarak, Metin Feyzioğlu ile sohbet ettiler.

Kocadon: "Kendi yerine hoş geldin"

Başkan Kocadon, sürpriz ziyareti için Feyzioğlu'na teşekkür ederek şunları söyledi:
"Başkanım hoş geldiniz. Teşekkür ediyorum bu güzel ziyaretiniz için. Başkanım bir Bodrumludur, biliyorsunuz. Özellikle belli bir yaş çağını Bodrum, Aktur'da geçirmiştir, bizden biridir. Onun için bugün bize bir dost ziyareti yaptı. Biz de kendisine geçmiş olsun diyoruz. Kendisi ufak bir operasyon geçirdi. Bugün denk geldi ve böyle bir ortam oluştu. Kendisine bu güzel ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Zaten kendisi de Bodrumlu olduğu için, ona, kendi yerine hoş geldin, diyorum. "

Feyzioğlu: "Allah Başkana, bir daha öyle kötü bir günü ve haksızlığı göstermesin."

Metin Feyzioğlu ise Mehmet Kocadon'a, "Buraya kucaklaşmaya geldik. Sürekli haberleştik tabi ama bir de şahsen kucaklaşmak istedim. Allah bir daha öyle kötü bir günü, öyle bir haksızlığı göstermesin. 35 yıldır Bitez'e her yaz geliriz. Dolayısıyla ben, sevgili başkanıma da Bodrum'a yaptığı hizmetler dolayısıyla hem teşekkür etmek istiyorum, hem de seçimde başarılar diliyorum. Tabi ki ben konumum itibariyle bütün adaylara eşit uzaklıktayım ya da eşit yakınlıktayım ama sevgili başkanımın Bodrum için bugüne kadar yaptığı hizmetler ortada. Ben o hizmetler için kendisine teşekkür ediyorum. Adeta döneminde Bodrum baştan yaratıldı. Nasip olur da seçimleri kazanırsa, tabi yine aynı hizmeti, tüm bir yarımadaya yaymasını da bekliyoruz." ifadelerine yer verdi.

Kocadon: "Biz hep mücadele ederek bir yerlere geldik"

Bitez'e ne gibi hizmetler edileceğini de öğrenmek isteyen Feyzioğlu'na Kocadon, "Bitez, kendi bakirliğini hep korudu. Özellikle Bodrum mandalinamızın olduğu bölge yani Bitez, beyaz binalara, mandalina bahçelerini yenik düşürmedi. Bu çok güzeldi bizim için. Onun için ben başkanım İbrahim Çömez'i de kutluyorum ama bizim sizinle ortak bir özelliğimiz var. Biliyorsunuz, biz hep mücadele ederek bir yerlere geldik, hep imkansızlıkları başardık. Onun için, Bodrum için, artık imkansız denen bir şey yok. Bodrum'un imkansızlıklarını başarmış bir Bodrum Belediye Başkanı Adayı var. Onun için bütün yarımadaya ben, bütün sorunları ve çözümleriyle ilgili projelerimi ve görüşlerimi anlatıyorum. Zaten 15 yıldır artık bu işte ağır vasıta ehliyet sürücüsü oldum, hem siyasette, hem belediye başkanlığında. Ağır vasıta ehliyete sahibiz. Tabi burada güzel olan bir şey var, Başkanım; Bodrum halkının huzuru bizim için çok önemli." şeklinde yanıt verdi.

Feyzioğlu: "Bodrum'a zaten baktınız"

"Sizden talebimiz, bir kere, Bitez'e gözünüz gibi bakmanız." diyerek belediye başkanından bunun sözünü alan Feyzioğlu, "Çünkü Bitez, yarımadanın bu tarafının bir incisi. Bodrum'a zaten baktınız. Yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatı olacağını gösteriyor ama eğer seçimi kazanırsanız, ben bir Bitezli olarak hizmet bekliyorum." şeklinde konuştu.

Kocadon: "Türkiye'nin ve dünyanın gündeminde bir Bodrum kaldı"

Bodrum'un turizmde Türkiye ve dünya üzerindeki etkisine değinen Kocadon, "Bakın, dikkat ettiyseniz turizm Türkiye'nin her yerinde bir başladı ama Türkiye'nin ve dünyanın gündeminde bir tek Bodrum kaldı çünkü diğer yerlerde turizm yükselirken, binaların boyu da yükseldi. Bodrum'da turizm yükselirken binaların boyu ise sabit kaldı. Kent kimliğimizi bozdurmadık. Bu bizim için çok büyük bir avantaj. Tabi bunu devam ettireceğiz. Çünkü Bodrum, böyle güzel oldu, böyle meşhur oldu, Bodrum evlerimiz de güzelleşti. Her zaman söylüyorum; doğaya, çevreye insanımıza saygılı, her türlü yatırımcının arkasındayız." dedi.

Feyzioğlu: "Bide tabi başkan yakışıklı ya..."

Başkan Mehmet Kocadon'un konuşmalarını büyük bir dikkatle ve ilgiyle dinleyen Feyzioğlu, en sonunda dayanamayarak; "Bide tabi başkan yakışıklı ya…" deyince kahkaha tufanı koptu. Bunun üzerine Başkan Kocadon da Feyzioğlu'na "Başkanım siz de fena değilsiniz" diyerek espri yaptı. Feyzioğlu, "Neyse ki aynı kulvarda koşmuyoruz." diyince Başkan Kocadon da, "Kulvarlar farklı, Başkanım, çok sağ olun. Böyle stresli geçen günlerde, eş dost ziyaretleri, güzel oluyor. Bizi hem rahatlatıyor, hem de ayrı bir motive ediyor. Onun için çok teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Feyzioğlu : "Kocadonlarla ailecek dostuz"

Feyzioğlu, ziyarette bulunan Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Başkanı Mahmut Serdar Kocadon'un kendisini Ankara'da ziyaret ettiğini belirterek, "Mahmut bey de Ankara'ya seçimlere geldiğinde, bana bir hayırlı olsun demek için uğramıştı. Biz tabi ailecek dostuz, öyle bakıyorum. Deniz Eyinç ile de çocukluk arkadaşıyız, kardeş gibiyizdir. Gençliğimiz birlikte geçti."dedi.

Kocadon: "Kalem çıkıyor, başka bir şey çıkmıyor kutunun içinden"

Bol bol kahkahaların atıldığı ve hoş sohbetlerin edildiği ziyaret sonunda Başkan Kocadon, Fevzioğlu'na, Mehmet Kocadon yazılı, özel kutusunda bulunan kalemi hediye ederken, "Üstünde Mehmet Kocadon, yazıyor arkadaşlar, şöyle açınca kalem çıkıyor, başka bir şey çıkmıyor kutunun içinden. Bir de kartvizit var." diyerek şakalaştı. Feyzioğlu da "dolar filan çıkmıyor yani" diyerek esprili bir yolla, ayakkabı kutusu operasyonuna da gönderme yaptılar.

Metin Feyzioğlu, keyifli geçen ziyaretin sonunda Başkan Kocadon'a tekrar başarılar dileyerek Yağhane'den ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu'ndan Kocadon'a Sürpriz Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement