Bartın Kolejdeki Patlamada Ölen Temizlik Görevlisi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Bartın Kolejdeki Patlamada Ölen Temizlik Görevlisi Toprağa Verildi

Bartın Kolejdeki Patlamada Ölen Temizlik Görevlisi Toprağa Verildi

Kolejdeki patlamada ölen temizlik görevlisi toprağa verildi Ayhan ACAR/BARTIN, (DHA)- BARTIN'da, özel okulda kalorifer kazanının patlaması sonucu yaşamını yitiren temizlik görevlisi 18 yaşındaki Cevdet Yıldırım'ın cenazesi toprağa verildi.

19.01.2016 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kolejdeki patlamada ölen temizlik görevlisi toprağa verildi

Ayhan ACAR/BARTIN, (DHA)- BARTIN'da, özel okulda kalorifer kazanının patlaması sonucu yaşamını yitiren temizlik görevlisi 18 yaşındaki Cevdet Yıldırım'ın cenazesi toprağa verildi. Anne Zehra Yıldırım, zihinsel engelli oğlunun okulda temizlik görevlisi olduğu halde kalorifer yakmaya gönderildiğini ve o sırada patlamanın olduğunu iddia etti.

Aynı zamanda Bartın Umut Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi İş Okulu 12'nci sınıf öğrencisi olan Cevdet Yıldırım, meslek edindirme projesi kapsamında 2013'ten bu yana engelli işçi kadrosunda çalıştığı özel kolejde geçen Cumartesi günü kalorifer kazasının patlaması sonucu ağır yaralandı. Kalorifer kazasının bulunduğu bodrum katta temizlik yaparken patlamanın etkisiyle yaralandığı iddia edilen Cevdet Yıldırım, Bartın Devlet Hastanesi'ndeki ilk tedaviden sonra sevk edildiği Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dün yaşamını yitirdi.

CEKETİ TABUTA ÖRTÜLDÜ

Cevdet Yıldırım'ın cenazesi bugün Ulus İlçesi İbrahimderesi Köyü'ne getirildi. Köy meydanında kar yağışı altında kılınan cenaze namazına Milli Eğitim Şube Müdürleri, Umut Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Yıldırım, kolejde görevli öğretmenler ve köylüler katıldı. Cevdet Yıldırım'ın ceketi tabutun üzerine örtüldü. Cenaze namazı kılındıktan sonra Cevdet Yıldırım'ın cenazesi omuzlarda mezarlığa taşındı. Anne Zehra Yıldırım, "Yavrum gitme, oğlum gitme ne olursun" diyerek ağladı.

'OĞLUMU KALORİFERE GÖNDERMİŞLER'

Zehra Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada oğlunun temizlik görevlisi olduğu halde kalorifer yakmaya gönderildiğini iddia ederek, "Oğlumu kalorifere göndermişler. Oğlum temizlik işçisiydi. Temizlik yapıyordu. Orada kalorifer kazanı patlamış. Daha önce kalorifer yakmıyordu. Onun belgesi yoktu. Ona 'Kaloriferi git, yak' demişler. Derecesi yüksekmiş. O da bakmamış, o sırada da patlama olmuş" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir ise Cevdet Yıldırım'ın meslek edindirme projesi kapsamında kolejde çalıştığını, olayla ilgili idari soruşturma başlattıklarını söyledi. Adli soruşturmanın da sürdürüldüğü belirtildi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bartın Kolejdeki Patlamada Ölen Temizlik Görevlisi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement