Başakşehir'den Fatih Terim Hamlesi! Stadın İsmi Değişiyor - Son Dakika
Spor

Başakşehir'den Fatih Terim Hamlesi! Stadın İsmi Değişiyor

Şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırdığı maçta yaşanan olaylar sonrasında Medipol Başakşehir Kulübü'nden sürpriz Fatih Terim hamlesi geldi.

22.05.2019 14:31  Güncelleme: 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son haftalarda yaşadığı düşüşle şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran ancak TTStadyumu'ndaki son maçta yaşanan tartışmalarla Sarı Kırmızılılar'la büyük gerginlik yaşayan Başakşehir'den flaş bir "Fatih Terim hamlesi" geldi.

Son sezonlarda zirveye oynayan ancak özellikle bu sezon gösterdiği performansla şampiyonluğa çok yaklaşan Başakşehir, kupayı Galatasaray'a kaptırmanın hüznünü yaşarken Turuncu Lacivertliler'den çok konuşulacak bir hamle geldi.

FATİH TERİM İSMİ DEĞİŞİYOR

Başakşehir Kulübü, iç saha maçlarını oynadığı stattan Fatih Terim ismini kaldırmak için harekete geçti. Yönetim, yapacağı ilk toplantıda bu konuyu değerlendirip karar alacak ardından da Türkiye Futbol Federasyonu ve Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne başvuracak.

Stada ismini ise gelecek sezon bulunacak bir sponsorun adını vermesi bekleniyor.

TERİM YUMRUK GÖSTERMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere gerginliklerle başlayan maçta Başakşehir'in golünden sonra ortalık karışmış, kulübeler adeta birbirine girerken Fatih Terim Abdullah Avcı'nın üzerine yürümüş, yıldız oyuncu Robinho'ya da yumruk göstermişti.

Maçın son bölümünde ise Terim, Hasan Şaş ve Ümit Davala'yla beraber tribüne gönderilmişti. Maç sonu Abdullah Avcı, Fatih Terim'in Orhan Ak'a yumruk attığını belirtmiş, "Delikanlı adam devam eder" şeklinde sert bir açıklamada bulunmuştu.

Başakşehir\'den Fatih Terim Hamlesi! Stadın İsmi Değişiyor

Son Dakika Spor Başakşehir'den Fatih Terim Hamlesi! Stadın İsmi Değişiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (120)

  • fb: atatürk stadı yapın .terim i tv den görünce sinir oluyorum sanki dünyanın 11 10 Yanıtla
  • Asdf: Bu takım ne kadar boş beleş bir takım. Aynı devlet memuru gibi oaralar her ayın 15' inde trink yatıyor ama iş yaptıramıyorsun. 8 puanlık farkı korumayı beceremeyen beceriksizler kadrosu. Ligin en iyi kadrosuyla fıss. Ondan sonra terim suçlu. Ben BJK'liyim terimi de sevmem ama adam işini yapıyor. 10 8 Yanıtla
  • Cimbomlu: Çokta tın telekom sponsorluk anlaşması bitince İMPARATOR FATİH TERİM STADI OLACAK 6 10 Yanıtla
  • Poyraz : Niye kızsın hatta memnun bile olur İmparatorun adı sadece GALATASARAY İLE ANILMALIDIR ayrıca SAYIN FATİH TERİM GALATSARAYIN BAŞINDA OLDUĞU SÜRECE diğer 17 takım asla şampiyonluk göremeyecektir önümüzdeki 5 sezon daha GALATASARAY ŞAMPİYON OLUCAKTIR bundan kaçış yok fenev 8taş hamsiler akbilspor siz sadcee hayal kurun biz gerçekleştiririz 7 9 Yanıtla
    4 YILDIZ : Galatasaray arife yi gösterirde bayramı yaşatmaz bunlara 0 0
  • kara murat: geç bile kaldınız 11 5 Yanıtla
  • Dürbünlünün Emmisinin oğlu: Çok iyi olmuş, Terim in adını Taksim de WC ye versinler 7 8 Yanıtla
  • ali: heralde yani. bu adamın ismine stad mı açılır? 6 8 Yanıtla
  • ist: Çekin şu adama gözümün önünden orucum bozulacak. 7 7 Yanıtla
  • büyük kâhin Nusretdamus: Önümüzdeki 100 yılda futboldaki gelişmeler şöyle olacak,Gs birkaç yıl daha şikelerle kupalar alacak sonra adaletli yönetim gelecek ülkemize futbolda etkilenecek 100 yıl içinde Beşiktaş 28 şampiyonluk Trabzonspor 22 şampiyonluk Fenerbahçe 41 şampiyonluk Anadolu takımları 4 şampiyonluk Gs 5 şampiyonluk oda hakemlerle federasyonla zorla kazanacak cinconspor 4 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement