Başbakan'ın Atkısını Zorla Aldı - Son Dakika
Güncel

Başbakan'ın Atkısını Zorla Aldı

Başbakan\'ın Atkısını Zorla Aldı

Kızıltepe mitinginin ardından bir genç kız, Başbakan Erdoğan'ın yolunu kesip atkısını istedi.

18.02.2013 18:22  Güncelleme: 19:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kızıltepe'deki mitingin bitmesinin ardından mitinge katılan kalabalığa yaklaşarak vatandaşlarla tokalaştı.

Başbakan Erdoğan'ın yayına yaklaşmayı başaran Seher Kahraman isimli bir genç kız, ısrarla Başbakan'dan atkısını istedi. Kız ısrar edince Başbakan Erdoğan da atkısını çıkartarak Seher Kahraman'a hediye etti.

Erdoğan'ın atkısını almayı başaran Seher Kahraman, çok mutlu olduğunu söyledi.

ERDOĞAN MARDİN'DEYDİ

Başbakan Erdoğan daha sonra Kızıltepe Mardin karayolu üzerinde yapılan Nova Park alışveriş merkezinin açılışına katıldı. Açılış kurdelesini kesen Erdoğan dünyanın en uzun adamı olarak bilinen Sultan Köse ile tokalaşarak muhabbet etti. Açılışın ardından bu kez Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ'ın kardeşi Süleyman Akdağ'ın oğlu Selman Akdağ'ın düğününe katıldı. Düğünde nikah şahitliği yapan Başbakan Erdoğan daha sonra Ankara'ya gitmek üzere kentten ayrıldı.

SEHER'İN ATKI SEVİNCİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2 günlük Mardin gezisinin son durağı olan Kızıltepe ilçesinde otogar miting alanında halka seslenirken, kendisine yaklaşan öğrenciye atkısını vermesi, öğrenci ve ailesinde sevinçle karşılandı. Özel bir okulda 12. sınıf öğrencisi olan 17 yaşındaki Seher Kahraman'ın ısrarları üzerine Başbakan Erdoğan atkısını hediye etmişti. Üşümesine rağmen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine atkı vermesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Seher Kahraman, "Ben Başbakan Erdoğan'ı çok seviyorum. Onu çok sevdiğimi ve siyasi bölümü bitirip yanında çalışmak istediğimi söyledim. Sonra atkısını istedim, üşüyeceğini söyledi, ben ısrar edince atkısını bana verdi. Başbakan'da gerçek bir baba aşkı var. Bundan dolayı da onu çok seviyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başbakan'ın Atkısını Zorla Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement