Başbakan Yıldırım: "Kemal Bey, Bir Konuşma Yapıyor, Diyor Ki 'İdlib'e Gitmek Doğru Bir Karardır,... - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yıldırım: "Kemal Bey, Bir Konuşma Yapıyor, Diyor Ki 'İdlib'e Gitmek Doğru Bir Karardır,...

Başbakan Yıldırım: "Kemal Bey, bir konuşma yapıyor, diyor ki 'İdlib'e gitmek doğru bir karardır, onun için biz tezkereye de 'evet' dedik, destek olduk.' Konuşmanın bir bölümünde, önceki söylediğini unutuyor, 'İdlib'te eğer bir askerimiz şehit olursa bunun sorumlusu da Erdoğan'dır.

14.10.2017 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yıldırım: "Kemal Bey, bir konuşma yapıyor, diyor ki 'İdlib'e gitmek doğru bir karardır, onun için biz tezkereye de 'evet' dedik, destek olduk.' Konuşmanın bir bölümünde, önceki söylediğini unutuyor, 'İdlib'te eğer bir askerimiz şehit olursa bunun sorumlusu da Erdoğan'dır.' diyor. Yazık be kardeşim. Hem tezkereye 'evet' diyeceksin hem İdlib'e asker gitmesini destekleyeceksin, ondan sonra da asker üzerinden, şehitler üzerinden siyaset yapacaksın. Millet bunları yutmaz, dürüst olmak lazım. Özü sözü bir olan, gelecek vadeden, projeleriyle gelecek vadeden bir muhalefete Türkiye maalesef hasret kaldı. Onun için de AK Parti her seçimde rakibi olarak da yine kendisini buldu."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Yıldırım: 'Kemal Bey, Bir Konuşma Yapıyor, Diyor Ki 'İdlib'e Gitmek Doğru Bir Karardır,... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement