Başbakan Yıldırım: Muhammed Ali'yi Kaybetmekten Derin Üzüntü Duydum - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yıldırım: Muhammed Ali'yi Kaybetmekten Derin Üzüntü Duydum

Başbakan Binali Yıldırım, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren ABD'li efsanevi boksör, eski ağır sıklet dünya şampiyonu Muhammed Ali için baş sağlığı mesajı yayımladı.

04.06.2016 17:33

Başbakan Binali Yıldırım, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren ABD'li efsanevi boksör, eski ağır sıklet dünya şampiyonu Muhammed Ali için baş sağlığı mesajı yayımladı. Yıldırım, "Zulme, haksızlığa ve adaletsizliğe maruz kalmış, ırkı ve inancı nedeniyle ötekileştirilmiş mazlum insanların simgesi haline gelen Muhammed Ali'yi kaybetmekten derin bir üzüntü duydum" dedi.

Başbakan Yıldırım'ın Muhammed Ali Clay'in vefatıyla ilgili başsağlığı mesajı şöyle:

"Dünya ağır sıklet boks şampiyonu Muhammed Ali Clay'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Dünya sporunun en seçkin ve unutulmaz isimlerinden biri olan Muhammed Ali, spordaki üstün başarılarının yanı sıra yüksek bir ahlakın, erdemin ve inancın da temsilcisiydi. Zulme, haksızlığa ve adaletsizliğe maruz kalmış, ırkı ve inancı nedeniyle ötekileştirilmiş mazlum insanların simgesi haline gelen Muhammed Ali'yi kaybetmekten derin bir üzüntü duydum. Sporun evrensel mesajını temsil eden Muhammed Ali'ye Allah'tan rahmet, yakınlarına ve bütün dünyadaki sevenlerine başsağlığı diliyorum" - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Yıldırım: Muhammed Ali'yi Kaybetmekten Derin Üzüntü Duydum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement