Başiskele Belediyesi'nden Ücretsiz Yüzme Kursu Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Başiskele Belediyesi'nden Ücretsiz Yüzme Kursu Eğitimi

Başiskele Belediyesi Yaz Spor Okulları tarafından 2 ay boyunca çocuklara ücretsiz temel yüzme dersleri verilecek.

11.07.2012 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başiskele Belediyesi Yaz Spor Okulları tarafından 2 ay boyunca çocuklara ücretsiz temel yüzme dersleri verilecek.

Başiskele Belediyesi'nden yapılan açıklamada, 7-14 yaş arasındaki çocuklar için düzenlenen ve 10 farklı bölgede okul bahçelerine kurulan portatif yüzme havuzlarının büyük ilgi gördüğü belirtildi.

Hijyen şartlarına uygun modern havuzlarda, uzman eğitimciler tarafından 2 ay boyunca çocuklara yüzme dersleri verileceği ifade edilen açıklamada, "Yüzme dersleri, çocukların göletler ve dereler gibi tehlikeli yerlerde serinlemelerini önlemek amacıyla verilmektedir. Havuzların kurulduğu okul bahçelerinde birer cankurtaran bulunacak. Bir antrenör, bir de cankurtaran ve teknik sorumlunun bulunduğu havuzlarda, 4 saatte bir ölçüm yapılarak Suyun hijyenik koşulları sürekli olarak kontrol edilecek" denildi.

Kayıtların halen devam ettiği portatif havuzlarda, çocukların aynı zamanda masa tenisi ve satranç eğitimi de alacağı, Denizdibi ve Vezirçiftliği İlköğretim Okulu bahçelerinde kurulan Aqua Parklar'ın ise şimdiden çocukların ilgi odağı olduğu kaydedildi.

Başiskele'de yaz spor okulları kapsamında yüzme havuzlarının, Barbaros, Yeşilkent, Denizdibi (Aqua park), Vezirçiftliği, (Aqua park) ile Levent Kırca Oya Başar, Hayat, Aydınkent, Serdar, Yuvacık ve İsmail Hakkı Tonguç ilköğretim okullarının bahçelerine kurulduğu bildirildi.

Muhabir: Metin Girgin

Yayıncı: Murat Paksoy - KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başiskele Belediyesi'nden Ücretsiz Yüzme Kursu Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement