Başiskele'de Başarı Motivasyonu Semineri - Son Dakika
Yerel

Başiskele'de Başarı Motivasyonu Semineri

Başiskele\'de Başarı Motivasyonu Semineri

Başiskele Belediyesi, personeline yönelik düzenlediği eğitim seminerleri kapsamında Düşünce Koçu Münir Arıkan’ı ağırladı.

11.12.2015 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başiskele Belediyesi, personeline yönelik düzenlediği eğitim seminerleri kapsamında Düşünce Koçu Münir Arıkan'ı ağırladı.

Başiskele Belediyesi İnsan Kaynakları Eğitim Müdürlüğü'nün hizmet içi eğitim seminerleri kapsamında düzenlediği programa Münir Arıkan'ın konuşmacı olarak katıldı. Başiskele Belediyesi personeli ve idarecilerinin eksiksiz olarak katıldığı programda Belediye Hizmetlerinde Başarı Motivasyonu semineri gerçekleştirildi.

Dünyada hiçbir başarının doğuştan gelmediğini, başarının çaba ve emek istediğini belirten Düşünce Koçu Münir Arıkan, ben bu işi nasıl daha güzel yapabilirim diye düşünerek akıl teri harcamak gerektiğini söyledi. Tarihin akışını değiştirip, ölümsüzler kervanında yer alan başarılı kişilerin hayatlarından örnekler veren Arıkan, Dünya'da Yüzyılın Bilim Adamı olarak bilinen 13 kişiden 9'unun Türk olduğunu da sözlerine ekledi.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ise program sonunda yaptığı konuşmada, "Başiskele halkı için gün içerisinde birbirimizin eksikliğine kusuruna bakmaksızın merhameti, affetmeyi, tevazuyu ve aynı şekilde gayretimizi de eksik etmeksizin, bizim varlığımız değil çocuklarımızın gelecekte daha iyi bir Başiskele'de yaşaması için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz nasıl dünden daha iyi bir Başiskele inşa ettiysek, nasıl bugün bütün göstergeler Başiskele'yi en yüksekte gösteriyorsa, yarın bizim çocuklarımız da, 'Bizim amcalarımız abilerimiz babalarımız bizim için çok çalıştılar. Onların sayesinde rahat ve huzur içinde yaşıyoruz. Harika bir şehir oluşturmuşlar' diyecekler. Benim Başiskele diye bir derdim var. Başiskele'de yaşayan güzel insanlara hizmetkar olmak için en iyi hizmetleri üretme derdindeyim" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başiskele'de Başarı Motivasyonu Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement