Başkan Albayrak Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Albayrak Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Başkan Albayrak Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Karadenizliler Derneğine ve Karacakılavuz Mahallesini ziyaret etti.

05.04.2017 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Karadenizliler Derneğine ve Karacakılavuz Mahallesini ziyaret etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Danışman Şeref Çetin, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı Feyzi Ünal, Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz ve TESKİ'nin diğer yetkilileri ile beraber Süleymanpaşa ilçesinin Karacakılavuz Mahallesini ziyaret etti. Tarım İl Müdürlüğü tarafından Süt Sığırcılığı Yetiştiriciliği seminerine katılarak mahalle halkı ile bir süre semineri dinleyen Başkan Albayrak kahvehaneleri de gezerek vatandaşlarla selamlaştı.

Vatandaşlarla sohbet ederek TESKİ yetkilileriyle beraber Karacakılavuz Mahallesinde yapılan Su Deposu ve yapılması planlanan İleri Biyolojik Arıtma Tesisi hakkında bilgiler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Biz Karacakılavuz'a ve diğer yerlere hizmet yaparken oy için yapmıyoruz, sadece hizmeti düşünüyoruz. Kalan 2 yıl hizmet süremiz içinde Karacakılavuz Mahallemiz de sorunlarının çözümlendiği imrenilen bir yer olacak. Biz diğer yerleri olduğu gibi Karacakılavuz'u da çok seviyoruz, kimseyi ayırt etmiyoruz. Ben herkesin başkanıyım, Karacakılavuz'a uzun yıllar gelmeyen hizmetleri getirmek için çalışıyoruz. Bu yapacağımız İleri Biyolojik arıtma tesisi ile de Karacakılavuz'un temiz deresini ortaya çıkaracağız" dedi.

Başkan Kadir Albayrak, beraberindeki heyetle beraber Tekirdağ Karadeniz İlleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini de ziyaret etti. Dernek Başkanı Muharrem Akyüz, Muhtar Hasan İncehasan ve mahalle sakinleriyle görüşerek sohbet eden ve çalışmalarla ilgili bilgiler veren Başkan Albayrak "290 kilometre batı grubunda, 90 kilometre de doğu grubunda yapılan altyapı çalışmalarımızda sona yaklaştık. Mayıs ayı itibariyle müteahhit firmalarımız sahadan çekilecekler ve 1 Temmuzdan itibaren de üst yapıyı, yolları yapmaya başlayacağız. 1 Temmuzdan sonra denizimiz temiz olacak, biraz zahmet çektik, birileri zahmet çeker ama bir nesil de onları rahmetle anar" diye konuştu.

Tekirdağ'ın kısa bir süre içinde 1 milyon nüfusu aşan iller arasına gireceğini ve kalkınmasını daha da arttıracağını anlatan Başkan Albayrak, TESKİ tarafından yapılan dere ıslahı ile ilgili bilgiler de vererek, "İki yıl içinde de yatırım yapmaya devam edeceğiz, yapılan yatırımlar hayırlı olsun" diye konuştu.

Karadeniz insanının çok çalışkan ve Atatürk'e bağlı olduğunu ifade eden Başkan Albayrak sahada antrenman Karadenizspor'lu genç futbolcuların yanına giderek kolaylıklar diledi. Genç futbolcularla bir süre sohbet eden Albayrak, sporcuların eşofman ve ayakkabı isteğini de olumlu karşılayarak en kısa zamanda kendilerine eşofman ve ayakkabıların ulaştırılacağını söyledi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Albayrak Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement