Başkan Ayantaş'dan, Başkan Acehan'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Ayantaş'dan, Başkan Acehan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ı makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

28.04.2014 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ı makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Başkan Acehan'a son olarak Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ve eski Çubuk Belediye Başkanlarından Adem Tuğluca ziyaret etti.

Akyurt Belediye Başkanı Ayantaş beraberindeki partililer ve meclis üyeleriyle birlikte Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Acehan'a yeni görevinde başarılar dileyen Ayantaş, ziyarette gündeme ilişkin konuları üzerinde görüş alış verişinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Acehan, Ayantaş'ın Akyurt'a önemli hizmetleri olan ve siyaseten bilgi birikimi ve deneyimi olduğuna dikkat çekerek, "Her zaman sizlerin deneyim ve bilgi birikiminizden faydalanacağız" dedi.

Başkan Ayantaş'da Başkan Acehan'ı seçimlerde gösterdiği başarıdan dolayı kutladı ve Çubuk'ta başarılı hizmetler yapacağına inandığını söyledi. Ayantaş, belediyelerde yönetimin devamlılığının önemli olduğunu belirterek, gelişim için istikrarın yakalanmasının gerekliliğini dile getirdi ve Başkan Acehan'a bu zorlu görevinde başarılar diledi.

Eski Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca'da, Başkan Acehan'ı başkanlığa seçilmesinden dolayı kutladı ve bu görevinde başarılar diledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ayantaş'dan, Başkan Acehan'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement