Başkan Bahçeci'den "Mahalle Toplantıları" - Son Dakika
Güncel

Başkan Bahçeci'den "Mahalle Toplantıları"

Başkan Bahçeci\'den "Mahalle Toplantıları"

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, esnafla ve vatandaşlarla buluşmaya, gönül köprüleri kurmaya devam ettiklerini bildirdi.

04.03.2019 12:27

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, esnafla ve vatandaşlarla buluşmaya, gönül köprüleri kurmaya devam ettiklerini bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bağbaşı Mahallesi'nde toplantı yapan Bahçeci, vatandaşlara projeleri hakkında bilgi verdi.

Görevde bulundukları on yılda önemli projeler gerçekleştirdiklerini anlatan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Seçim çalışmalarımızda ilimiz için yapılan ve yapılacak projeleri vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Esnafımızla ve vatandaşlarımızla buluşmaya, gönül köprüleri kurmaya devam ediyoruz. El ele, gönül gönüle Kırşehirimizi sahip olduğu tüm özellikleriyle ileriye taşıyacak, şehrimizin değerine değer katacağız. Arkadaşlarımızla şehrimiz için ilk günkü enerjimizle çalışacağız. Hizmetlerimizin herkes tarafından taktir görmesi bizi çok mutlu ediyor, 31 Mart seçimlerinden güçlenerek çıkıp çok daha güzel hizmetlere imza atacağız. Kırşehir'in kimliğine, vatandaşın gönlüne dokunan projelerimizi vatandaşlarımız ilgiyle takip ediyor. Kırşehir'e on yıl önce nasıl büyük projeler ve önemli yatırımlar yaptıksa inşallah önümüzdeki beş yıl içinde de önemli projeler kazandıracağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkan Bahçeci'den 'Mahalle Toplantıları' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement