Başkan Baran, Ürdünlü Heyeti Ağırladı - Son Dakika
Politika

Başkan Baran, Ürdünlü Heyeti Ağırladı

Başkan Baran, Ürdünlü Heyeti Ağırladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ürdün’ün Zerka şehrinin Belediye Başkanı Ali Abu Sukkar ve beraberindeki heyeti ağırladı.

25.10.2017 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ürdün'ün Zerka şehrinin Belediye Başkanı Ali Abu Sukkar ve beraberindeki heyeti ağırladı.

Ürdün'ün ikinci büyük şehri ve sanayinin en yoğun olduğu şehir olan Zerka Belediye Başkanı Ali Abu Sukkar ve beraberindeki heyet, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete eski belediye başkanı Yunus Pehlivan da katıldı. Körfez'in Türkiye'nin, Zerka'nın ise Ürdün'ün en büyük sanayi şehri olduğunu belirten Zerka Belediye Başkanı Ali Abu Sukkar, "Burada olmaktan gerçekten şeref duyduk. Körfez'i ziyaret etmek ve sizlerle bir arada olmak bizler için çok güzel. Bizler, Cumhurbaşkanınız Recep Tayyip Erdoğan'ın hizmet usulü ve tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz. Türkiye'de belediyecilik gerçekten çok gelişmiş durumda ve işler çok güzel ilerliyor" dedi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ziyaret dolayısıyla oldukça mutlu olduğunu belirterek, "Körfez, bir sanayi şehri. Ama biz Körfez'in sadece sanayi şehri olarak anılmaması için tarih, kültür, eğitim ve spor alanında önemli adımlar attık. Artık Körfez sadece bir sanayi ya da liman şehri değil, tarih şehri, sporun başkenti ve ilim kenti oluyor. Tabi Cumhurbaşkanımızın belediyecilikten gelmesi de bizler için büyük bir şans. Bize çok büyük bir rehber oldu" ifadelerine yer verdi.

Zerka Belediye Başkanı Ali Abu Sukkar ve heyetinin ziyaretinden dolayı mutluluk duydudğunu ifade eden Baran, "Bizim Ürdün gibi çok sevdiğimiz, tarihi dostluklarımızın olduğu bir ülkeden siz ziyaretçilerimizi belediyemizde ağırlamak bizleri oldukça mutlu etti. Kardeş devletler olarak aramızdaki bağları güçlendirmek bizleri memnun edecektir" şeklinde konuştu.

Karşılıklı görüş alışverişi sonrasında Başkan İsmail Baran, Ali Abu Sukkar'a kiraz maketi takdim etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başkan Baran, Ürdünlü Heyeti Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement