Başkan Cahan'dan Down Sendromlu Çocuklara Müjdeli Haber - Son Dakika
Güncel

Başkan Cahan'dan Down Sendromlu Çocuklara Müjdeli Haber

Başkan Cahan\'dan Down Sendromlu Çocuklara Müjdeli Haber

Programa telefon bağlantısıyla katılan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, down sendromlulara yönelik açılması planlanan ve down sendromluların çalışacağı kafenin müjdesini verdi

22.03.2018 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Belediyesi'nin düzenlediği etkinlik vesilesiyle kentte yaşayan down sendromlu yaklaşık 400 çocuk sosyal tesislerde bir araya geldi. Yoğun programı nedeniyle Ankara'da olan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, özel günlerinde down sendromlu çocuklara telekonferans yoluyla destek mesajı verdi. 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü vesilesiyle belediye sosyal tesislerinde düzenlenen programa telefon bağlantısıyla katılan Cahan, down sendromlulara yönelik açılması planlanan ve down sendromluların çalışacağı kafenin müjdesini verdi.

Eşi Halime Cahan'ın çocuklara eşlik ettiği programda açıklamada bulunan Başkan Nurullah Cahan, "Çocuklarımıza sağlıklı, sıhhatli ve hayırlı ömürler diliyorum. İnşallah toplantımız hayırlara vesile olur. Onlar için istihdam alanı oluşturuyoruz. Eski adliye binasının bulunduğu bölgeye lokal bir çalışma yaparak down sendromlular kafeteryası oluşturacağız. Orada onlara iş imkanı sağlayacağız." dedi. Programa katılmak istediğini ancak Ankara'daki programlar nedeniyle katılamadığını iletti.

KARANFİL VE HEDİYE VERİLDİ

Halime Cahan ise, down sendromlu çocukların neşesine ve sevgisine değinerek, "Onlar bizlerin yaşam sevincini arttırıyor. Başkanımızın da dediği gibi, çocuklarımızın sosyalleşmesi, onların hayata bakış açılarını genişletmek ve yaşamlarına katkı sağlamak adına biz her zaman onların yanındayız" dedi. Down sendromlu çocuklara karanfil ve hediye verilerek özel günleri kutlandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Cahan'dan Down Sendromlu Çocuklara Müjdeli Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement