29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlanıyor - Son Dakika
Güncel

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlanıyor

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlanıyor

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

28.10.2020 15:52  Güncelleme: 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Çopuroğlu mesajında, cumhuriyetin "milletin iradesi" olduğunu ve gelişen çağa ayak uydurmayı, ilerlemeyi, gelişmeyi temsil ettiğini belirtti.

Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının sıkıntılı günlerdeki mücadelesi, kahramanlığıyla vatanı kurtardığını aktaran Çopuroğlu, şunları kaydetti:

"Bu millet tarihinin her döneminde pek çok bozguncuya şahit olmuş fakat en yakın örneği 15 Temmuz'da tarihe bir imza daha atmıştır. Atatürk ve onunla birlikte vatan mücadelesi veren silah arkadaşları, 29 Ekim 1923'de cumhuriyeti ilan ederek tüm dünyaya bu milletin gücünü tekrar duyurmuşlardır. Bugün aynı irade ile gelen yeni neslin elinde bu bayrak mücadelesi daha uzun ve başarılı yollar kat etmeye devam edecektir. Mustafa Kemal Atatürk'ün hedeflediği, ülkemizin gelişmesi, büyümesi hedefi cumhuriyetimizin 97. yılında milletimizin ve devletimizin ortak hedefi ve iradesine dönüşmüştür. Milli mücadelenin zor şartlarında canını hiçe sayıp kahramanlık gösteren bu millet, tarihin her döneminde aynı şuur ve duruşu göstermeyi bilmiştir. Kahramanlıkla bozguncuları alt etmiştir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement