Başkan Dalgıç Gazianteplilerin Yemeğine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Dalgıç Gazianteplilerin Yemeğine Katıldı

Başkan Dalgıç Gazianteplilerin Yemeğine Katıldı

Tekirdağ Belediye Başkanı, Tekirdağ Gaziantepliler Derneği'nin, Gaziantep'in 91. Kurtuluş Yıldönümü nedeniyle düzenlenen yemeğe katıldı.

27.12.2012 09:23  Güncelleme: 09:32

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Tekirdağ Gaziantepliler Derneği'nin Gaziantep'in 91. Kurtuluş Yıldönümü nedeniyle düzenlenen yemeğe katıldı.

Bahçe Restaurantta gerçekleştirilen yemekte Gazianteplilerle beraber olan Dalgıç Gaziantep'in 91. kurtuluş yıldönümünü kutladı.

Yemeğe Vali Yardımcıları Ahmet Büyükçelik, Mehmet Turan Çuhadar, Mahmut Yıldırım, Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Ticaret ve sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay ile bazı bürokratlar ve dernek üyeleri katıldı.

Derneğin Kurucu Başkanı Dr. Sait Türkistanlı ve Dernek Başkanı İbrahim Yurtseven ile yönetim kurulu üyelerinin misafirleri kapıda karşıladığı yemekte Gaziantep'in kurtuluşunun 91. yılını kutlayan Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç dernek üyeleriyle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti ve bundan sonra da beraber olacaklarını söyledi.

27.12.2012 08: 59: 53

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Dalgıç Gazianteplilerin Yemeğine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement