Başkan Fadıloğlu'ndan Engellilere Özel İlgi - Son Dakika
Yerel

Başkan Fadıloğlu'ndan Engellilere Özel İlgi

Başkan Fadıloğlu\'ndan Engellilere Özel İlgi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kapı kapı dolaşarak vatandaşların sorunlarıyla ilgilenmeye devam ediyor.

19.06.2013 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kapı kapı dolaşarak vatandaşların sorunlarıyla ilgilenmeye devam ediyor. Başkan Fadıloğlu, evlerinde ziyaret ettiği bedensel engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye hediye ederek dertlerine ortak oldu.

HİZMETTE SINIR YOK

Sosyal belediyecilikte çığır açan ve vatandaşlara her alanda hizmet etmeye çalışan Şehitkamil Belediyesi, engellilerin de hayatlarını kolaylaştırmak adına hizmetlerini sürdürüyor. Yaptığı çalışmalarla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Başkan Fadıloğlu, hizmet yolunda gecesini gündüzüne katıyor. Tüm vatandaşların olduğu gibi özellikle engelli vatandaşların da sorunlarıyla yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, sürekli ev ziyaretleri gerçekleştiriyor. Tek tek evlerinde ziyaret ettiği vatandaşlara ihtiyacı ölçüsünde yardımda bulunan Başkan Fadıloğlu, insanlara kaliteli ve rahat bir yaşam sunmak için çalmadık kapı bırakmıyor.

MUTLULUKLARI YÜZLERİNE YANSIYOR

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Boyno, Selahattin Eyyubi ve Umut Mahalleleri'nde ikamet eden bedensel engelli vatandaşları ziyaret ederek tekerlekli sandalyelerini kendi elleriyle teslim etti.

İlk olarak Boyno Mahallesi'ndeki Ramazan Köseoğlu'nu ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, ardından sırasıyla Selahattin Eyyubi Mahallesi'nde ikamet eden ve felç geçiren Zeliha Kılıç ile Umut Mahallesi'ndeki doğuştan engelli Hüseyin Davulcu'yu ziyaret ederek dertlerine ortak oldu. Aldığı tekerlekli sandalyeler sayesinde sevinçleri yüzlerine yansıyan vatandaşlar aileleri vasıtasıyla Başkan Fadıloğlu'na teşekkür etti.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ RIDVAN FADILOĞLU'NA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başkan Fadıloğlu'na teşekkür eden baba Osman Köseoğlu, "Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na ve tekerlekli sandalye getirmeye vesile olan herkese çok teşekkür ediyorum. Herkesten Allah razı olsun. Çok yere başvurduk oğlumun rahatsızlığı nedeniyle fakat çare olamadı. Haliyle oğlumun daha rahat hareket etmesi için tekerlekli bir sandalyeye ihtiyaç duyuyorduk. Sağ olsun Başkanımız talebimize cevap vererek bize bu aracı hediye etti. Tekerlekli sandalye sayesinde bizlerde fazla yorulmadan oğlumun ihtiyaçlarını görebileceğiz" dedi.

BAŞKANIMIZ BÖYLE KONULARLA BİRE BİR İLGİLENİYOR

Mahallede bu durumda olan vatandaşların bilgisini Şehitkamil Belediyesi'ne hemen bildirdiklerini ifade eden Aydıntepe Mahalle Muhtarı Adil Güneş, "Başkanımız geldi, yerinde gördü ve tekerlekli sandalyeyi kendisi takdim etti. Böyle konularda başkanımız hiç tereddütsüz bizlere yardımcı oluyor. Vakit buldukça da kendisi ziyaret ediyor. Kendisine mahalle muhtarı olarak çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Fadıloğlu'ndan Engellilere Özel İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement