Başkan Köşker'den Yeni Yıl Jesti - Son Dakika
Güncel

Başkan Köşker'den Yeni Yıl Jesti

Başkan Köşker\'den Yeni Yıl Jesti

Yeni yıla çalışarak girenleri unutmadı.

02.01.2012 09:17

2012'yi hastane acil servislerinde karşılayan hastaları ve nöbetçi sağlık çalışanlarını ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker; ilçede huzur ve güveni sağlayan polis teşkilatı mensubu nöbetçi memurları da unutmadı. Başkan Köşker yeni yılı çalışarak karşılayanlara ve acil servislerde tedavi gören hemşerilerine gül ve çikolata ikram etti

HASTALARA MORAL VERDİ

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2012'yi görevi başında çalışarak karşılayan hemşerilerini yalnız bırakmadı. Başkan Köşker, 2011'in son saatlerinde Gebze'de hizmet veren hastanelerin acil servislerini; Gebzelilerin huzur ve güven içerisinde yeni bir yıla girebilmesi için nöbette olan polis teşkilatı mensuplarını ziyaret etti. Başkan Köşker'e bu ziyaretlerinde; Gebze Belediyesi Meclis üyeleri, Gebze Belediye Başkan yardımcıları Ahmet Kisbet, Nilay Ayran ve AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Bayram eşlik etti. İlk olarak Fatih Devlet Hastanesi'nin acil servisine giden Başkan Köşker ve beraberindekiler; hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun temennilerini iletti. Vatandaşlara, hastane personeline gül takdim ederek çikolata ikram eden Başkan Köşker, nöbetçi hastane personelinin de yeni yılını tebrik kutladı.

GÖREV BAŞINDAKİ POLİSLERE ZİYARET

Sırasıyla özel Yüzyıl, Medical Park ve Merkez hastanelerinin de acil servislerini ziyaret ederek hastalara moral veren Başkan Köşker, daha sonra Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne geçti. Burada İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Demir tarafından kapıda karşılanan Başkan Köşker ve beraberindekiler; karakolda nöbetçi olan polis memurlarının yeni yılını tebrik etti. Nöbet tutan polislerle bir süre sohbet eden Başkan Köşker, "Bir zamanlar suçun ve suçlunun merkezi olarak anılan Gebze, siz değerli emektar polis arkadaşlarımızın başarılı çalışmalarıyla bu olumsuz unvandan kurtuldu. Gebze güven ve huzur içerisinde 2012'yi sizlerin sayesinde karşılıyor. Tüm polis teşkilatı mensubu kardeşlerimizin yeni yılını en kalbi duygularımla tebrik ederim" dedi. Başkan Köşker ziyaretlerinin son durağında zabıta müdürlüğüne geçerek nöbet tutan personelinin yeni yılını kutladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Köşker'den Yeni Yıl Jesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement