Başkan Kürüm Maaşını Bağışladı - Son Dakika
Güncel

Başkan Kürüm Maaşını Bağışladı

Başkan Kürüm Maaşını Bağışladı

Depremzedelere unutamayacakları 2 gün yaşatan İzmirliler yeni moral günleri düzenlemek için kolları sıvadı.

15.02.2012 10:19

Geçtiğimiz günlerde ilki düzenlenen "İzmirli Kardeşinden Vanlı Kardeşine Moral" etkinliklerinde Vanlı 700 depremzedeye unutamayacakları 2 gün yaşatan İzmirliler yeni moral günleri düzenlemek için kolları sıvadı.

İzmir Balkan Ülkeleri Arası Ticari ve Kültürel Organizasyonlar Geliştirme Derneği (İZBA) Başkanı Gazeteci Nihat Sözeri tarafından projelendirilen moral etkinlikleri, Mikrop Hikmet'in başını çektiği 20 sanatçı, Ege Bölgesi Van Kültür ve Dayanışma Derneği ve çok sayıda kurum, kuruluş ve hayır severin katkılarıyla hayata geçirildi.

Van'da yaşanan depremin ardından tırlar dolusu yardım gönderen ve kendisi de bölgeye giderek incelemelerde bulunan Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm moral günleri etkinliklerinde kullanılmak üzere bir aylık maaşını bağışlayacağını söyledi. Dr. Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliklerin iki gününde de Vanlıları yalnız bırakmayan Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm burada yaptığı duygu yüklü konuşmasında şunları kaydetti; "Buradaki depremzede kardeşlerimize bir nebzede olsun moral verebildiysek ne mutlu bize. Depremde sevdiklerini kaybeden Vanlı kardeşlerimizin acısını paylaşıyoruz. Bizler bu moral etkinliğini düzenlerken asıl amacımız sizlere birkaç saat olsun acınızı unutturmaktır…"

Yeni etkinlikler hakkında bilgi veren İZBA Başkanı Nihat Sözeri İzmir'de 5 misafirhanede 1500'e yakın depremzede, İzmir genelinde ise 10 Bin'i aşkın depremzede olduğunu zannediyoruz. Sponsor belediyelerimiz ve yardım sever İzmirliler sayesinde 3 ay içerisinde en az 7 Bin depremzedeye ulaşarak etkinliklerimizle moral vereceğiz, acılarını hafifleteceğiz dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Kürüm Maaşını Bağışladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement