Başkan Özden, AK Parti Adayı Acehan'a Başarı Diledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Özden, AK Parti Adayı Acehan'a Başarı Diledi

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, 30 Mart'taki yerel seçimlerde AK Parti Çubuk Belediye Başkan adayı açıklanan Tuncay Acehan'a başarılar diledi.

21.01.2014 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, 30 Mart'taki yerel seçimlerde AK Parti Çubuk Belediye Başkan adayı açıklanan Tuncay Acehan'a başarılar diledi.

Başkan Özden, yaptığı açıklamada, belediye başkanlığı döneminde ilçeye ve halka en iyi şekilde hizmet etmek için gece gündüz çalıştığını belirterek, görev süresini en iyi şekilde tamamlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Özden, daha önce olduğu gibi bundan sonra da partisine en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacağını vurgulayarak, şunları söyledi:

"Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2009 yılında ilçeme ve ilçe halkıma hizmet etmek için şahsıma tevdi edilen bu yüce görevi, en iyi şekilde tamamlamanın gurur ve mutluluğunu yaşamaktayım. Partimizin çatısı altında hizmetlerimize devam etmek için yeniden aday adayı olduk. Bu bir süreçti. Sürecimiz Başbakanımız ve Ak Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen önceki günkü seçim işleri üst kurulu toplantısında alınan karar ile nihayete erdi. Eski İlçe Başkanı Tuncay Acehan aday gösterildi. İlçemize ve mensubu olduğum partimize hayırlı olmasını diliyorum. Belediye başkanlığı dönemimde ve aday adaylığı süresince yanımda olan başta ekip arkadaşlarıma, parti teşkilatına, milletvekillerimize, basın mensuplarına, dostlarıma, partimize gönül verenlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hepinizden Allah razı olsun diyorum. Desteklerinizi ve en başta da dualarınızı esirgemediğiniz için sağ olun. Hakkınızı helal edin. Bundan sonra yapılması gereken bana vermiş olduğunuz desteği, bana etmiş olduğunuz duaları partimizin Çubuk'ta, Ankara'nın ilçelerinde ve özellikle de Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek'in galip gelmesi için esirgememenizdir. Bir noktadan sonra tekrar bütünleşip herkese Ak Parti seçmeninin birlik ve beraberliğini göstermemiz gerekir. Bize yakışan da budur. Bu anlamda Çubuk Belediye Başkan adayımız Tuncay Acehan'ı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Özden, AK Parti Adayı Acehan'a Başarı Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement