Başkan Taşdelen Okulun İlk Gününde Çocuklarla - Son Dakika
Yerel

Başkan Taşdelen Okulun İlk Gününde Çocuklarla

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen sömestr tatilinin ardından ders başı yapan öğrencileri ziyaret etti.

08.02.2016 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen sömestr tatilinin ardından ders başı yapan öğrencileri ziyaret etti.

TAŞDELEN: "70 OKULUMUZU BAŞTAN AŞAĞI YENİLEDİK, KISA SÜRE SONRA ÇANKAYA'DA TÜM OKULLAR YENİLENMİŞ OLACAK"

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 2015-2016 eğitim öğretim yılının ikinci yarısının ilk gününde öğrencileri yalnız bırakmadı. Öveçler'de bulunan Talat Paşa Ortaokulu'nu ziyaret eden Taşdelen, 5-A, 5-B ve 5-D sınıflarında okuyan öğrencilerle bir araya geldi. Taşdelen, çocuklara Çankaya Çocuk Kitapları "Dünya Çocuk Klasikleri" serisini armağan etti. Peter Pan, Seksen Günde Devrialem ve Son Söz kitaplarından oluşan hediyeleri ve Belediye Başkanını karşılarında görmenin mutluluğunu yaşayan çocuklar, bol bol fotoğraf çektirdiler. Çocuklar yeni kitaplarını belediye Başkanına imzalatmak için birbirleriyle yarıştılar.

"OKULUMUZUN YENİ HALİNİ GÖRÜNCE ÇOK SEVİNDİK"

Çankaya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hamdi Bıyıklıoğlu ve Hasan Hüseyin Özipek'in yanı sıra Cevizlidere ve Aşağı Öveçler muhtarlarının da katıldığı ziyarette, Çankaya Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilenen okullarına geldiklerinde çok şaşırdıklarını ve mutlu olduklarını belirten öğretmenler ve öğrenciler Taşdelen'e teşekkür ettiler. Okullarının fiziki yapısının yenilenmesinin motivasyonlarını artırdığını belirten Okul Müdürü Ergün Avan ise okulları hakkında bilgi verdi.

Okul Aile Birliği üyelerinin çiçek sunduğu Belediye Başkanı Alper Taşdelen, çocukların gelecek olduğunu belirterek; "Çocuklar bizim her şeyimiz. Onlar için ne yapsak azdır. 70 okulumuzda yenileme çalışmalarını tamamladık, ilerleyen günlerde diğer okullarımızın da eksiklerini tespit ederek baştan aşağı yenileyeceğiz" diye konuştu.

SOKULLU MEHMET PAŞA İLKOKULU VELİLERİNDEN YENİ YAPILAN KANTİN İÇİN TEŞEKKÜR

Sokullu Mehmet Paşa İlkokulu'nu da ziyaret eden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, okul yöneticileri ile bir araya geldi. Okul bahçesine Çankaya Belediyesi tarafından yapılan yeni kantini de gezen Taşdelen, öğretmenler ve velilerle sohbet etme imkanı buldu. Kantin yapılmasının çok önemli bir açığı kapattığını belirten veliler ve öğretmenler Taşdelen'e ve ekibine teşekkür ettiler. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Taşdelen Okulun İlk Gününde Çocuklarla - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement