Başkan Turanlı ve Kaymakam Esen, Kahta Myo'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Başkan Turanlı ve Kaymakam Esen, Kahta Myo'da İncelemelerde Bulundu

Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı ve Kaymakam Metin Esen, Kahta Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasında incelemelerde bulunuldu.

07.09.2012 11:40

Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı ve Kaymakam Metin Esen, Kahta Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasında incelemelerde bulunuldu.

Başkan Turanlı, yaptığı açıklamada, belediye olarak üzerlerine düşen görevi yaptıklarını ifade ederek, "Kahta MYO'nun içme suyu şebekesi döşenip kullanılır vaziyete getirildi. Birkaç gün içerisinde yol yapım çalışması da bitirilecek. Kahta'da eğitimin çok kaliteli şartlarda verilmesi için bizler tüm çabalarımız ile çalışıyoruz" dedi.

Kahta Kaymakamı Metin Esen de MYO'nun yapımı için gerekli yardımları hiçbir zaman esirgemediklerini belirterek, şunları söyledi:

"Bugün belediye başkanımız çalışmaları yerinde görmek ve incelemek için burada bulunmaktayız. Biz ilçe yöneticileri olarak, üniversitenin bu yıl faaliyete girmesi için bir çok eksikliklerin giderildiğini görmekteyiz. İnşallah bu yıl eğitim ve öğretimini bu binada verilir. Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğünde bu yıl hazırlıklı olması lazım."

Başkan Turanlı ve Kaymakam Esen, daha sonra çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Sorunları ve eksikleri not alarak gerekli çalışmayı başlatacaklarını ifade ettiler.

Muhabir: İsmail Kaya

Yayıncı: Zeynep Yücetaş - ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Turanlı ve Kaymakam Esen, Kahta Myo'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement