Başkan Ürgüp Park Bahçeler Müdürlüğü Personeliyle Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Ürgüp Park Bahçeler Müdürlüğü Personeliyle Yemekte Bir Araya Geldi

Başkan Ürgüp Park Bahçeler Müdürlüğü Personeliyle Yemekte Bir Araya Geldi

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sivas Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü personeliyle öğle yemeğinde bir araya geldi.
Programa Park Bahçe Müdürü Murat Destebaşı, Belediye Başkan Yardımcıları Hayri Köse, Yılmaz Uysal, Orhan Demirok, Mehmet...

05.12.2013 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sivas Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü personeliyle öğle yemeğinde bir araya geldi.

Programa Park Bahçe Müdürü Murat Destebaşı, Belediye Başkan Yardımcıları Hayri Köse, Yılmaz Uysal, Orhan Demirok, Mehmet Avcı, Cafer Çongar, Mehmet Muaz Uzun, Hasan Çağlar ve ilgili belediye personeli katıldı.

Yemekte konuşan Park Bahçe Müdürü Murat Destebaşı, verdiği destekler dolayısıyla Başkan Ürgüp'e teşekkür ederek "Bugün Başkanımızla birlikte olalım dedik, Allah razı olsun iştirak ettiler. Amaç hep beraber bir arada olmak katılan, katılmayan herkese teşekkür ediyoruz. Amaç hep beraber bir araya gelmek" dedi.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise personele yoğun gayretleri dolayısıyla teşekkür ederek; "Park Bahçe Müdürlüğümüz belediyemizin en ön cephede mücadele eder, şehrin görüntüsünü sağlayan, halkın ihtiyacını karşılayan yeşil ihtiyacıyla birlikte diğer donatılarla beraber icra eden bir müdürlük aktif bir müdürlük halkın da beğenisini kazanan faaliyetleri yapıyor. Personelimizin tamamına teşekkür etmekle birlikte birim müdürümüze, başkan yardımcımıza özellikle teşekkür ediyorum. Birim müdürümüzün altında görev yapan teknik, bizatihi işe katkı sağlayan müdür yardımcılarım şefler var, onlara da teşekkür ediyorum" İfadelerini kullandı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne yapmış olduğu hizmet ve çalışmalardan dolayı Park ve Bahçeler Müdürü Murat Destebaşı, Başkan Ürgüp'e teşekkür belgesi verdi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ürgüp Park Bahçeler Müdürlüğü Personeliyle Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement