Başkentte Yılın İlk Trafik Kazaları - Son Dakika
Yerel

Başkentte Yılın İlk Trafik Kazaları

Başkentte Yılın İlk Trafik Kazaları

Ankara'da yeni yılın ilk saatlerinde meydana gelen trafik kazalarında çok sayıda kişi yaralandı.

01.01.2012 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da yeni yılın ilk saatlerinde meydana gelen trafik kazalarında çok sayıda kişi yaralandı. Kaza yapan bazı sürücülerin, otomobillerini trafik polisi gelmeden yol kenarına terk etmesi dikkati çekti.

Yeni yılın ilk dakikalarında başkentte yağan yağmur, kazaların sayısını arttırdı. Ulus Osmanlı Kavşağı'nda Süleyman Murat Yanıklar'ın kullandığı 06 BF 2754 plakalı otomobil ile sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 06 VFL 54 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada 06 VFL 54 plakalı otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar ilk yardım ekiplerinin müdahalesi sonrası araçtan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Ankara'nın yüksek yerlerine yağan kar da kazaların diğer nedeni oldu. Eğlence dönüşü kaza yapan sürücülerin polise rapor tutturmadan araçlarını yol kenarına terk etmesi ise dikkati çekti.

Bir arkadaş grubunun otomobilden yükselen şarkılar eşliğinde yol ortasındaki oyunları da yeni yılın ilk saatlerinde akılda kalan olaylardan oldu.

Öte yandan, Cinnah Caddesi'nde bir barda başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Bir kişinin yaralandığı bir kişinin de gözaltına alındığı olayda, saldırganlar sopalarla bir otomobilin camlarını parçaladı.

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkentte Yılın İlk Trafik Kazaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement