Batman Vs Superman Filminden İlk Fragman ! - Son Dakika
Teknoloji

Batman Vs Superman Filminden İlk Fragman !

Batman Vs Superman Filminden İlk Fragman !

Önümüzdeki yıl vizyona girmesi beklenen Batman v Superman: Dawn of Justice filminin ilk fragmanı yayınlandı.

16.04.2015 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önümüzdeki yıl vizyona girmesi beklenen Batman v Superman: Dawn of Justice filminin ilk fragmanı yayınlandı.

300,Watchmen,Man of  Steel gibi önemli filmlerle tanınan yönetmen Zack Snyder'in yöneteceğin filmin 20 saniyelik ilk teaser videosu yayınlandı. Çizgi roman dünyasının iki önemli karakterini ilk kez bir araya getirecek projenin  gelecek yılın ortalarında vizyona girmesi hedefleniyor. Man of Steel filminde Superman rolüyle izlediğimiz Henry Cavill'in tekrar Superman'i canlandıracağı filmde,Batman rolüyle ise son olarak Gone Girl filminde izlediğimiz Oscar ödüllü Ben Affleck'i izleyeceğiz.

Zack Snyder'in The Justice League/Adalet Birliği  filmlerini de yönetecek olması,Batman v Superman: Dawn of Justice filminin seriye ön ayak olacağı anlamına da geliyor. Güçlü kadrosu ile de göz dolduran filmde Henry Cavill ve Ben Affleck'in yanı sıra Gal Gadot,Jason Mamoa ,Laurence Fishburne,Jessie Eisenberg,Jeremy İrons ,Diana Lane,Ray Fisher ve söylentilere göre Ezra Miller yer alacak.

David S. Goyer'in senaristliğini yaptığı film tüm dünya ile beraber Türkiye'de de 25 Mart 2016 tarihinde vizyona girecek.

Habere ulaşmak için

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Batman Vs Superman Filminden İlk Fragman ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement