Bayburt Grup Özel İdare İşkar ile Yollarını Ayırdı - Son Dakika
Yerel

Bayburt Grup Özel İdare İşkar ile Yollarını Ayırdı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor'da, teknik direktör Erdal İşkar ve ekibiyle yollar ayrıldı.

26.10.2015 18:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto  3. Lig 3. Grup ekiplerinden Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor'da, teknik direktör Erdal İşkar ve ekibiyle yollar ayrıldı.

Kulüp Başktanı Hikmet Şentürk, 2015-2016 sezonuna teknik direktör Erdal İşkar ile başladıklarını belirterek, "Bugüne kadar devam eden birlikteliğimizde yönetim kurulumuzun kararıyla kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu söyleyip karşılıklı konuşarak yollarımızı ayırdık" dedi.

İşkar ve ekibine, bundan sonraki görevlerinde başarı dileyen Şentürk, "Yeni teknik ekibimizle ilgili yönetim kurulu olarak çalışmalarımız devam ediyor. En kısa sürede hocamızı belirleyerek yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Ayrım yapmaksızın herkesin desteğini bekliyoruz. Bizimle olmak isteyen herkese de kapımız açık. Şehrimize yakışır bir takım olacağız ve gerekenleri yapacağız. Taraftar gruplarımız ve tüm Bayburtlularla bunu başaracağız" diye konuştu.

Engin İşkar ise görevi süresince kendisine desteğini esirgemeyen kulüp başkanı Şentürk, yönetim kurulu, futbolcular ve taraftarlara teşekkür ederek, "Türk futbolunda bu gelip gitmeler hep var ve bundan sonra da olacaktır, ondan dolayı her iki tarafa da hayırlı olsun" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bayburt Grup Özel İdare İşkar ile Yollarını Ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement