"Bayburt Şehircilik Kongresi" Kitaplaştı - Son Dakika
Güncel

"Bayburt Şehircilik Kongresi" Kitaplaştı

Bayburt Üniversitesi ve Bayburt Bilgi Paylaşım ve Proje Üretim Derneği işbirliği içerisinde 18 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen 'Bayburt Şehircilik Kongresi' kitaplaştı.

26.12.2013 16:39

Şair Zihni Kültür Merkezi ve Bayburt Üniversitesi'nde gerçekleşen Şehircilik Kongeresi'nde Milletvekilimiz Bünyamin Özbek, Belediye Başkanımız Hacı Ali Polat, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, BAYPROJE Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rıfat Yıldız, birçok akademisyen ve alanında uzman kişiler konuşma yapmıştı.

Belediyemiz ve Bayburt Üniversitesi'nin katkılarıyla Bayburt Bilgi Paylaşım ve Proje Üretim Derneği (BAYPROJE) tarafından hazırlanan kitap, 212 sayfadan oluşuyor. Resimlerle de desteklenen kitap, Milletvekilimiz Bünyamin Özbek, Belediye Başkanımız Hacı Ali Polat ve BAYPROJE Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rıfat Yıldız'ın açılış konuşması ile başlıyor.

Şair Zihni Kültür Merkezi'nde gerçekleşen açılış konuşmalarının devamında, Belediye Başkanımız Polat'ın "Bayburt'ta Kentleşme Süreci" ve Prof. Dr. Hüseyin Kaptan'ın "Güncel Dinamikler Perspektifinden Bayburt'ta Kentleşme Olanakları Üzerine Gözlemler" adlı konuşmalar yer alıyor.

Bayburt Üniversitesi'nde ise devam eden kongrede, iki ayrı oturum yapılarak yine burada ülkemizin değişik üniversitelerinden gelen akademisyenler ve alanında uzman isimlerin konuşmalarının kaydedildiği kitap, içerik olarak kaynak niteliği taşıması, Bayburt'un gelecekteki mimari görünümü adına dikkate alınması gerekli bir kazanım olarak raflardaki yerini almış bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Bayburt Şehircilik Kongresi' Kitaplaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement