Baydemir, Urfa Sorunlarını Dinledi - Son Dakika
Güncel

Baydemir, Urfa Sorunlarını Dinledi

Baydemir, Urfa Sorunlarını Dinledi

HDP Urfa Milletvekili Osman Baydemir ŞUTSO Başkanı Ertekin ile bölge sorunlarını değerlendirdi.

18.06.2015 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Urfa Milletvekili Osman Baydemir ile beraberindeki heyet, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı E. Sabri Ertekin'i ziyaret ederek kent sorunları hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Baydemir, seçim sonrası sivil toplum kuruluşları ve kurumlara yönelik ziyaretler gerçekleştirdiklerini de sözlerine ekleyerek, "Urfa'nın tüm yükünü biz üzerimize alacağız. Bizim için maraton asıl şimdi başlıyor" diye konuştu.

Baydemir ve beraberindeki heyeti Göbeklitepe Toplantı Salonu'nda ağırlayan ŞUTSO Başkanı Ertekin ise heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek seçim sonuçlarının hayırlara vesile olması diledi.

Ertekin görüşme ile ilgili "Urfa sorunlarının çözümüne ilişkin tüm çalışmalarımızda ŞUTSO olarak işbirliği içerisinde olacağız" dedi.

Gerçekleşen ziyarete Başkan E. Sabri Ertekin'in yanı sıra ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Uludağ, Yönetim Kurulu Üyesi Cumali Güneş, Meclis Üyeleri Abdullah Kaplan, Abdurrahman Acı, Mehmet Durmaz, Mehmet Erdem, Mehmet Gökmen, Mustafa Sonekinci, Ömer Melik, Genel Sekreter Faruk Yaşar katıldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Baydemir, Urfa Sorunlarını Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Urfa: Urfali gerekeni yapti ape osman... Seni gonlune yazdi,sen bzm ape osmanmzsin artik.. Anca senn gibi bir vekil sorunlarmzi dile getirip cozum noktasinda basarili olur.. Ape osman Urfada ev fiyatlarndan haberin var buna bir cozum grtir fakir fukaraya ucuz ev imkani sagla.. Taseron iscilrri emekci insanlar hep srninleydi bugune kdr onlarin sorunlarini coz... 1 0 Yanıtla
  • Ferdi: Merak etmeyin ape isman size ne cizumler bukacak hic merek etmeyin bekleyin gorun 0 0 Yanıtla
  • Aga: Ape Osman dedaşa çözüm bul çiftçi Açlıktan ölüyor acız bize sahip çıkan yok DEDAŞ blokeyi kaldırsın 0 0 Yanıtla
  • Aga: Ape Osman dedaşa çözüm bul çiftçi Açlıktan ölüyor acız bize sahip çıkan yok DEDAŞ blokeyi kaldırsın 0 0 Yanıtla

Advertisement