Bayramiç'te Silahlı Soygun Girişimi Kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Bayramiç'te Silahlı Soygun Girişimi Kamerada

Bayramiç'te silahlı soygun girişimi kamerada -Maske takan ve pompalı silahla iş yerini basan soyguncu çevredeki esnaf tarafından etkisiz hale getirildiÇANAKKALE - Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde sarraf dükkanını soymaya gelen silahlı bir kişi iş yeri sahibi ve çevredeki esnafların yardımı...

30.09.2018 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayramiç'te silahlı soygun girişimi kamerada

-Maske takan ve pompalı silahla iş yerini basan soyguncu çevredeki esnaf tarafından etkisiz hale getirildi

ÇANAKKALE - Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde sarraf dükkanını soymaya gelen silahlı bir kişi iş yeri sahibi ve çevredeki esnafların yardımı ile etkisiz hale getirildi.

Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezi Camicedit Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde Hüseyin Kartoz'a ait sarraf dükkanına gelen Ç. D., yüzünde maske ve pompalı silahla iş yerini bastı. İş yeri sahibinin başına silahın kabzası ile vurarak, bayıltmaya çalışan şahıs ile iş yeri sahibi arasında boğuşma başladı. Silahı yakalayan iş yeri sahibi Hüseyin Kartoz soyguncunun elinden silahı almak için mücadeleye başladı. Soyguncu ise yumrukla iş yeri sahibine saldırıyı artırdı. İş yeri sahibinin boğuşarak, dışarı çıkması ve 'imdat yardım edin' sesine çevredeki esnaflar da koşarak, soyguncuyu yere yatırdı.

Silahın soyguncunun beline bağlı olması nedeniyle soyguncunun kaçamadığı öğrenildi. Çevredekilerin durumu polise bildirmesi ile olay mahalline gelen güvenlik güçleri soyguncuyu vatandaşların elinden alarak, emniyete götürdü. Polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

İş yeri sahibi Hüseyin Kartoz başından ve yüzünden aldığı darbeler nedeniyle Bayramiç Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Soyguncunun yaklaşık 3 yıl önce ilçeye geldiği ilçe merkezinde ikamet ettiği, eşi ve annesi ile yaşadığı, bir süre önce ise eşinden ayrıldığı öğrenildi. Soyguncunun ilçede inşaat işlerinde çalıştığı ayrıca hayvancılıkta yaptığı ayrıca soymaya çalıştığı iş yerinin karşısında bulunan başka bir iş yerinde bir süre dövmecilik yaptığı, son olarak ise Çanakkale'de yaşadığı öğrenildi.

Bayramiç\'te Silahlı Soygun Girişimi Kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bayramiç'te Silahlı Soygun Girişimi Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement