Bayrampaşa Belediyesi 200 Evli Çifti Yemekte Buluşturdu - Son Dakika
Yerel

Bayrampaşa Belediyesi 200 Evli Çifti Yemekte Buluşturdu

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Gönüllere Bahar Kondu projesi kapsamında 60 yaş üstü 200 evli çiftle yemekte bir araya geldi.

17.02.2015 09:50  Güncelleme: 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, 'Gönüllere bahar kondu' projesi kapsamında 60 yaş üstü 200 evli çiftle yemekte bir araya geldi. Yıllardır aynı yastığa baş koyan çiftler, uzun evliliğin sırrını anlattı.

Bayrampaşa Belediyesi, Sevgililer Günü dolayısıyla 200 evli çifti düzenlenen yemekte bir araya getirdi. Programda, uzun yıllar aynı yastığa baş koymuş çiftler bir yandan yemeklerini yerken, diğer yandan sanatçı Erhan Albayrak'ın söylediği şarkılarla eğlendi. Koordinatörlüğünü Belediye Başkanı Atila Aydıner'in eşi Melahat Aydıner'in yaptığı 'Gönüllere bahar kondu' projesi kapsamında, ilçede belirlenen 200 çifte evlerine kadar gidilerek davetiye götürüldü. Belediye binasında organize edilen yemekte, erkekler eşlerine gül verdi. Başkan Aydıner de eşine, kendisiyle hayatını paylaştığı için teşekkür ederek gül verdi.

"PROGRAMI GÜZEL DUYGULARIN ORTAYA ÇIKMASI İÇİN YAPTIK"

Sevgililer Günü'nün hafta sonuna denk gelesi nedeniyle programın ertelendiğini belirten Başkan Atila Aydıner, "Bayrampaşa'da yaşayan 60 yaş ve üstü çiftleri bugün eşleriyle birlikte buraya davet ettik. Ortalama burada 200 üzeri aile var. İnsanların eşleri onların sevgilileridir, hayatıdır, hayatını onlarla birlikte paylaşmıştır. Acılı, kötü, ıstıraplı günlerinde onunla birlikte olmuştur. Biz de o nedenle başlangıçtan bugüne kadar olan birbirleriyle o sevgilerini, dostluklarını, hayat arkadaşlıklarını daha güzel bir şekilde ortaya çıkması için böyle bir program yaptık. Geçen yıl ilkini yapmıştık. Bu yıl da yapacağız. Hayırlı uğurlu olsun. Herkese mutlu, sağlıklı bir ömür diliyorum" ifadelerini kullandı.

"SEVGİMİZİ SEVDİKLERİMİZLE PAYLAŞMANIN BİR ZARARI YOKTUR"

Programda konuşan Başkan Aydıner'in eşi Melahat Aydıner, "Kavga ederek bir yere varamayız, onun için en çok sevgi dilini kullanmamız lazım. Sevdiğimizi sevdiklerimizle paylaşmalıyız. Bunun kimseye bir zararı yoktur" dedi.

56 yıldır evli olan Lütfiye ve Abdullah Emir Çifti, uzun evliklerinin sırrını susmak, kanaatkar olmak ve diyalog kurmak olarak açıkladı.

Ayşe ve Ahmet Fındık çifti ise Başkan Aydıner'e teşekkürlerini sunarak, birbirlerini çok sevdiklerini söyledi. Çift, "Saygı ve sevgi olunca gerisi gelir" diye konuştu.

Günün anısına Başkan Aydıner tarafından eşlere bastonlu şemsiye hediye edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayrampaşa Belediyesi 200 Evli Çifti Yemekte Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement