Bayrampaşa'da 12 katlı otelde yangın! 200 kişi tahliye edildi - Son Dakika
Güncel

Bayrampaşa'da 12 katlı otelde yangın! 200 kişi tahliye edildi

İstanbul Bayrampaşa'da 12 katlı bir otelin mutfak bölümünde yangın çıktı. Büyük paniğin yaşandığı otelde konaklayan yaklaşık 200 turist tedbir amaçlı tahliye edildi.

15.09.2019 08:52  Güncelleme: 09:46

Bayrampaşa'da 12 katlı bir otelin mutfak bölümünde çıkan yangın paniğe neden oldu. Yaklaşık 200 turist tedbir amaçlı otelden tahliye edilirken, yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yangın sabah saatlerinde Yenidoğan Mahallesi Eyüp Sultan Caddesi'nde bulunan 5 yıldızlı bir otelde meydana geldi. 12 katlı otelin bodrum katında bulunan mutfak bölümünde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Bayrampaşa'da 12 katlı otelde yangın! 200 kişi tahliye edildi

200 TURİST TAHLİYE EDİLDİ

Büyük paniğin yaşandığı otelde konaklayan yaklaşık 200 turist tedbir amaçlı tahliye edildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Bayrampaşa'da 12 katlı otelde yangın! 200 kişi tahliye edildi

BÜYÜK KORKU YAŞANDI

Önlem amaçlı tahliye edilen ve büyük korku yaşayan turistlerde tekrar otel içerisine alındı. Yangında herhangi bir yaralananın olmadığı öğrenilirken, mutfak bölümünde maddi hasar meydana geldi.

Bayrampaşa'da 12 katlı otelde yangın! 200 kişi tahliye edildi
Bayrampaşa\'da 12 katlı otelde yangın! 200 kişi tahliye edildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bayrampaşa'da 12 katlı otelde yangın! 200 kişi tahliye edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ŞAMİL: Mutfak,otellerde tedbirli insanın en az olduğu bir departman.Hem okullu hemde pratiği güçlü mutfak ekibi henüz Türkiyede daha istenilen seviyelerde değil.Maalesef ilk okul çıkışlı olup direk mutfaklarda yetişmiş bir kuşak var.O kuşakların amir olduğu dönem ve onların yetiştirdiği diğer kuşaklar arınasıya kadar bu ve benzeri olaylar daha çok görürüz.Umudumuz okullu yeni yetişen nesilde.İnşaallah bu nesil ülkemizdeki tesislerin mutfaklarını asgari diğer departların seviyesine ulaştıracaklardır. 2 1 Yanıtla
    Abbas yolcu: Acmı kaldın 0 0

Advertisement