Özbek Uyruklu Şahıs, Bebek Bakıcısı Olarak Girdiği Evleri Soydu - Son Dakika
Güncel

Özbek Uyruklu Şahıs, Bebek Bakıcısı Olarak Girdiği Evleri Soydu

Bakırköy ve Ataköy'de bebek bakıcısı olarak girdiği evlerden toplam 100 bin TL değerinde ziynet eşyası çalan Özbek uyruklu şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı.

21.05.2019 15:30  Güncelleme: 18:27

Ataköy'de ve Bakırköy'de bebek bakıcı olarak girdiği evlerden toplamda 100 bin TL değerinde ziynet eşyası çalan Özbek uyruklu şahsın kimliği tespit edilerek yakalandı. Kadının hırsızlık yaptığı evden kaçma anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

ÖZBEK UYRUKLU OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Bakırköy ve Ataköy'de 1 ay ara ile kendini farklı isimlerle tanıtıp 60 bin TL ve 40 bin TL değerinde ziynet eşyası çalan şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonunda ziynet eşyalarını çalan şahsın, Özbek uyruklu Maftuna S. olduğu tespit edildi. Özbek uyruklu şahıs, 22 Nisan saat 21.00 sıralarında yanında Mehmet O. isimli şahısla yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan Mehmet O. ifadesinin ardından savcı talimatıyla serbest bırakılırken, Maftuna S. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Özbek Uyruklu Şahıs, <a class='keyword-sd' href='/bebek/' title='Bebek'>Bebek</a> Bakıcısı Olarak Girdiği Evleri Soydu

KAÇIŞ ANI KAMERADA

Şahsın ziynet eşyalarını çaldıktan sonra kaçış anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, bir kadının binaya giriş anı görülüyor. Daha sonra da binadan çıkıp koşarak kaçtığı görülüyor.

Özbek Uyruklu Şahıs, Bebek Bakıcısı Olarak Girdiği Evleri Soydu
Özbek Uyruklu Şahıs, Bebek Bakıcısı Olarak Girdiği Evleri Soydu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Özbek Uyruklu Şahıs, Bebek Bakıcısı Olarak Girdiği Evleri Soydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ///////////: DÜNYANIN İTİNİ KOPUGUNU DOLDURDULAR ÜLKEYE DAHA NE KADAR REZİL OLACAGIZ 3 0 Yanıtla
  • ATMAAC: BETER OLUN TÜRK ÇALIŞANLAR İŞSİZ SİZ HABİRE YABANCILAR 3 0 Yanıtla
  • Sayın bakanım: İşsizlik diyoruz beylikdüzünde tekstilde üretim de işciyim akşam iş çıkışı işyerinin önü 20 tane afkan kaçak işci en az 15 tanede türkmen etdimi 35 bizim işyerinin yarısıda suriyeli peki kim denetliycek bunları arkadışımla sohbet ediyoruz afkanlı 15 kişi de onların işyerinde varmış 2019 dayız ama kim denetliyor bunları vatandaş işsiz gezsin elin gavuru kaçak çalışsın birileri denetlese bir zahmet 1 0 Yanıtla
  • Dingin ahırı: İşte birkaç yıl sonra daha sık okuyacağimiz bir haber örneği,bu geri kalmış ülkelerden gelenler için türkiye cennet artık kovdaniz gitmezler,yeni vatandaşlarımız hayırlı olsun... 1 0 Yanıtla
  • vatandaş: yol geçen hanı oldu ne güzelim memleket yazıklar olsun 0 0 Yanıtla
  • A: İyi olmuş türk almıyıp yabancı alanlara 0 0 Yanıtla

Advertisement