Belediye Başkanı Duruay, Hemşehri Dernekleriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Duruay, Hemşehri Dernekleriyle Bir Araya Geldi

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Kars Ardahan Iğdır Derneği (KAİ) tarafından düzenlenen kahvaltıda, hemşehri dernekleri ile bir araya geldi.

14.12.2015 11:32

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Kars Ardahan Iğdır Derneği (KAİ) tarafından düzenlenen kahvaltıda, hemşehri dernekleri ile bir araya geldi. Belediye Başkanı Duruay, Gölbaşı için birlikte çalışılması gerektiği mesajını verdi. Katılan derneklerin yetkilileri ise, Gölbaşı için birlikte çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.

"GÖLBAŞI İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞMALIYIZ"

75. Yıl Öğretmenevinde gerçekleşen toplantıya, Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Jandarma Bölük Komutanı Uğur Avcı ve Gölbaşı'ndaki hemşehri derneklerinin yöneticileri, üyeleri katıldı. Başkan Duruay, Gölbaşı için birlikte çalışılması gerektiğinin mesajını verip şunları söyledi; "Gölbaşı'yı hak ettiği yere getirmek için hep birlikte çalışmalıyız. Siz bugüne kadar ilçemiz için pek çok hizmette bulundunuz. Bundan sonra da yapacağımız her işte birlikte olacağız." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Duruay, Hemşehri Dernekleriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement